آلو بخارا خانگی را می توانید در خانه و با داشتن آلو بخارا و بدون نیاز به چیزی تهیه کنید. شما با استفاده از روش گفته شده در این دستور می توانید به روشی سالم و راحت آلو بخارا را در خانه تهیه و از آن استفاده کنید. از خواص آلو بخارا می توان به درمان یبوست، حفظ سلامت چشم، کاهش کلسترول، سلامت قلب و عروق و… اشاره کرد. از آلو بخارا در تهیه مرغ شکم پر و بسیاری از خورشت ها استفاده می شود. امروز در رستوران یاب طرز تهیه آلو بخارا خانگی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آلو طلایی | 1 کیلو |
آب | 5 لیوان |
سرکه | مقداری |
نمک | کمی |
ابتدا آلو ها را با آب بشورید و صبر کنید تا خشک شود. وقتی آلو ها خشک شد آن را در یک قابلمه بریزید و به آن آب و سرکه اضافه کنید و درب قابلمه را بسته و بزارید به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزد. وقتی آلو ها پخت نمک را به آن اضافه کنید و در ادامه آلو ها را در آب سرد قرار دهید.
بعد از اینکه آلو ها را در آب سرد قرار دادید می توانید به راحتی پوست آن را جدا کنید. وقتی پوست تمام آلو ها را جدا کردید آلو ها را با فاصله مناسب از هم روی سینی یا هر ظرف دیگری بچینید و در معرض آفتاب یا در محیط خانه قرار دهید تا خشک شود وقتی آلو ها خشک شد می توانید از آن استفاده کنید.