اسنک پیتزایی یکی از غذاهای فست فودی راحت و خوشمزه است که در زمان کمی نیز قابل تهیه است. برای تهیه این اسنک شما نیازی به نان تست ندارید و تهیه خمیر این اسنک به طور کامل در دستور گفته شده است. امروز در رستوران یاب طرز تهیه اسنک پیتزایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد | 500 گرم |
شکر | 1 ق غذا خوری |
مخمر | 1 ق غذا خوری |
نمک | 1 ق چای خوری |
روغن زیتون | 20 گرم یا 3 ق غذا خوری |
آب ولرم | 280 سی سی |
قارچ | 10 عدد |
سس کچاپ | کمی |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
ذرت کنسروی | به میزان لازم |
سوسیس | به میزان دلخواه |
مرغ ریش ریش شده | مقداری |
آرد و شکر را همراه مخمر و نمک در یک کاسه بریزید و با دست مقداری مواد را مخلوط کنید. آب ولرم را کم کم اضافه کنید و با دست مواد را ترکیب و ورز دهید تا یکدست شود. روغن زیتون را نیز به خمیر اضافه کنید و کمی ورز دهید. خمیر را در یک ظرف قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند.
خمیر استراحت داده شده را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی یک سطح آردپاشی شده پهن کنید. خمیر را روی قالب پیتزا پهن کنید و یک لایه روی آن سس کچاپ بزنید. یک لایه پنیر پیتزا روی سس بریزید و سپس سوسیس ها را خرد کرده و روی خمیر پخش کنید.
مرغ پخته شده را با چنگال ریش ریش کنید و روی سوسیس ها بریزید. ذرت را نیز به اسنک بیفزایید و در ادامه قارچ ها را شسته و اسلایسی خرد کنید و در آخر به مواد اضافه کنید. یک لایه پنیر پیتزا بریزید و خمیر پهن شده دیگر را نیز روی مواد قرار دهید و اضافه های اطراف آن را جدا کنید.
برش های اسنک را بزنید و با چنگال چند سوراخ ریز در وسط آن ایجاد کنید. آب و مقداری آرد را ترکیب کرده و به عنوان رومال روی اسنک بمالید. اسنک را در فر با دمای 170 الی 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.