املت فرانسوی می تواند گزینه متنوع و خوبی برای صبحانه باشد. این املت برخلاف املت ایرانی ها با گوجه تهیه نمی شود و در تهیه ان از کالباس و پنیر پیتزا استفاده می شود.از این املت می توانید در وعده شام نیز استفاده کنید و لذت بیرید. این املت را می توانید با نان یا به صورت خالی میل کنید.امروز در رستوران یاب طرز تهیه املت فرانسوی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ | 3 عدد |
فلفل دلمه ای سبز | 1/2 عدد |
جعفری خرد شده | 1 ق غذا خوری |
کالباس | 2 ورق |
پنیر پیتزا | 3 ق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
تخم مرغ ها را شکسته و در یک کاسه بریزید سپس با قاشق تخم مرغ ها را هم بزنید تا سفیده با زرده با هم مخلوط شوند. نمک و فلفل را اضافه کنید سپس فلفل دلمه را نیز خرد کرده و همراه جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری آن را چرب کنید سپس مواد تهیه شده را در تابه بریزید و صبر کنید تا تخم مرغ کمی خودش را بگیرد. پنیر پیتزا را روی تخم مرغ ها بریزید.
کالباس را نیز خرد کرده و به تابه اضافه کنید و وقتی پنیر پیتزا ها ذوب شد گاز را خاموش کنید و املت را از تابه جدا کرده و رول کنید سپس برش بزنید و نوش جان کنید.