توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر با چند قلم مواد_رستوران یاب

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر با چند قلم مواد_رستوران یاب

  • مرداد 30, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 43
  • 0 دیدگاه


بادمجان شکم‌ پر با پنیر موزارلا یک غذای خوشمزه و مغذی است که ترکیبی از طع م‌های مختلف را به ارمغان می‌آورد. این خوراکی، بادمجان‌ های نرم و آبدار را با مواد میانی معطر از گوجه و سیر ترکیب می‌ کند و در نهایت با پنیر ذوب‌ شده‌ ای که روی آن قرار می‌گیرد، طعمی لذیذ و دلچسب را ایجاد می‌کند. این غذا نه تنها سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است، بلکه بافت نرم و طعم غنی‌ اش، هر کسی را به خود جلب می‌ کند. بادمجان شکم‌پ ر می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو شود و گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان 4 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
سیر 10 حبه
پنیر موزارلا 200 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان‌ ها

بادمجان‌ ها را از وسط نصف کنید و با چاقو شطرنجی برش بزنید (بدون جدا کردن کامل پوست). بادمجان‌ها را در ظرف مناسب فر بچینید، مقداری نمک و روغن زیتون روی آن‌ها بزنید و برای ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

ادامه مطلب
طرز تهیه نان مارمالادی نرم و پنبه ای با خمیر مایه مناسب صبحانه_رستوران یاب

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

گوجه‌ ها را رنده کنید و همراه با سیر خردشده در تابه‌ ای با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و سس غلیظی بدست آید.

مرحله سوم: تهیه بادمجان شکم پر

پس از پخت اولیه بادمجان‌ ها، آن‌ها را از فر خارج کرده و وسطشان را کمی با قاشق خالی کنید. قسمت‌های خالی‌ شده را به مواد گوجه اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس این مواد را دوباره داخل بادمجان‌ها بریزید. روی بادمجان‌ ها را با پنیر موزارلا بپوشانید و برای ۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس برای ۱ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی و برشته شود.

فوت و فن های دستور پخت بادمجان شکم پر

  1. می توانید بادمجان ها را برای نیم ساعت داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود.
  2. می توانید در سولاردم یا فر برقی و توستر با 20 درجه دمای کمتر این غذا را تهیه کنید.
  3. می توانید مقدار سیر را کمتر بریزید.
ادامه مطلب
طرز تهیه کیک با تکه های شکلات پف دار برای 8 نفر_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری: