توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر با چند قلم مواد_رستوران یاب

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر با چند قلم مواد_رستوران یاب

  • مرداد 30, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 156
  • 0 دیدگاه


بادمجان شکم‌ پر با پنیر موزارلا یک غذای خوشمزه و مغذی است که ترکیبی از طع م‌های مختلف را به ارمغان می‌آورد. این خوراکی، بادمجان‌ های نرم و آبدار را با مواد میانی معطر از گوجه و سیر ترکیب می‌ کند و در نهایت با پنیر ذوب‌ شده‌ ای که روی آن قرار می‌گیرد، طعمی لذیذ و دلچسب را ایجاد می‌کند. این غذا نه تنها سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است، بلکه بافت نرم و طعم غنی‌ اش، هر کسی را به خود جلب می‌ کند. بادمجان شکم‌پ ر می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو شود و گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

بادمجان 4 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
سیر 10 حبه
پنیر موزارلا 200 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان‌ ها

بادمجان‌ ها را از وسط نصف کنید و با چاقو شطرنجی برش بزنید (بدون جدا کردن کامل پوست). بادمجان‌ها را در ظرف مناسب فر بچینید، مقداری نمک و روغن زیتون روی آن‌ها بزنید و برای ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

ادامه مطلب
طرز تهیه مربا به یک کیلو قرمز و غلیظ با اندازه گیری لیوان + فوت و فن

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

گوجه‌ ها را رنده کنید و همراه با سیر خردشده در تابه‌ ای با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و سس غلیظی بدست آید.

مرحله سوم: تهیه بادمجان شکم پر

پس از پخت اولیه بادمجان‌ ها، آن‌ها را از فر خارج کرده و وسطشان را کمی با قاشق خالی کنید. قسمت‌های خالی‌ شده را به مواد گوجه اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس این مواد را دوباره داخل بادمجان‌ها بریزید. روی بادمجان‌ ها را با پنیر موزارلا بپوشانید و برای ۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس برای ۱ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی و برشته شود.

فوت و فن های دستور پخت بادمجان شکم پر

  1. می توانید بادمجان ها را برای نیم ساعت داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود.
  2. می توانید در سولاردم یا فر برقی و توستر با 20 درجه دمای کمتر این غذا را تهیه کنید.
  3. می توانید مقدار سیر را کمتر بریزید.
ادامه مطلب
طرز تهیه پاستیل یلدایی کشدار و بازاری به روش خانگی_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری: