توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه بامیه افغانی خانگی مخصوص و حرفه ای به روش قنادی ها_رستوران یاب

طرز تهیه بامیه افغانی خانگی مخصوص و حرفه ای به روش قنادی ها_رستوران یاب


بامیه افغانی یکی از بامیه های ساده است که متعلق به کشور افغانستان است که شما می توانید از آن در ماه رمضان در وعده افطار و سحر استفاده کنید. با استفاده از این دستور یک بامیه ترد و خوشمزه و خوش رنگ خواهید داشت. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بامیه افغانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه بامیه افغانی

ماست 4 ق غذا خوری
آب کمی
روغن 2 ق غذا خوری
آرد 1 پیمانه
بکینگ پودر 1ق چای خوری
نشاسته ذرت 3 ق غذا خوری
زعفران 2 ق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه افغانی

گلاب 1 ق غذا خوری
شکر 2 لیوان
آب 1 و 1/2 لیوان
آبلیمو 2 ق غذا خوری
هل 1/2 ق مربا خوری
زعفران به میزان دلخواه

طرز تهیه بامیه افغانی

مرحله اول: تهیه خمیر بامیه

ابتدا ماست را در یک کاسه بریزید و به آن آب اضافه کنید سپس با همزن دستی آن را مخلوط کنید. در ادامه روغن را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید. آرد را الک کنید و آرام آرام به مواد ترکیب شده بیفزایید و خوب هم بزنید. بکینگ پودر و نشاسته ذرت را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه قورمه مرغ ساده و مجلسی به روش ایرانی

مرحله دوم: تهیه شربت بامیه افغانی

بعد از ترکیب کردن مواد به مدت 15 دقیقه به خمیر تهیه شده در محیط خانه استراحت دهید سئس زعفران دم کرده را اضافه کنید. برای تهیه شربت ابتدا شکر را در یک قابلمه بریزید و به آن آب را اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود سپس گلاب و هل را همراه زعفران به آن اضافه کنید تا ترکیب شوند.

مرحله سوم: سرخ کردن بامیه و قرار دادن در شربت

در ادامه آبلیمو را نیز به شربت اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی گاز قرار دهید تا گرم شود سپس خمیر بامیه تهیه شده را در قیف بریزید و حالت دورانی در تابه پایپ کنید و صبر کنید تا طلایی شود سپس به مدت 20 تا 30 ثانیه در شربت قرار دهید و نوش جان کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر با چند قلم مواد_رستوران یاب

فوت و فن های طرز تهیه بامیه افغانی

  1. به جای بکینگ پودر می توانید از مایه فوری استفاده کنید که باید بعد از اضافه کردن به مواد 30 دقیقه صبر کنید سپس باقی مواد را بیفزایید.
  2. بعد از سرخ کردن بامیه بهتر است ابتدا آن را از صافی عبور دهید تا روغن اضافی جدا شود.
  3. برای تزیین روی بامیه می توانید از پودر پسته و نارگیل استفاده کنید.



منبع

آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی راحت و عالی با بیسکویت و خامه صبحانه_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها