بامیه افغانی یکی از بامیه های ساده است که متعلق به کشور افغانستان است که شما می توانید از آن در ماه رمضان در وعده افطار و سحر استفاده کنید. با استفاده از این دستور یک بامیه ترد و خوشمزه و خوش رنگ خواهید داشت. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بامیه افغانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ماست | 4 ق غذا خوری |
آب | کمی |
روغن | 2 ق غذا خوری |
آرد | 1 پیمانه |
بکینگ پودر | 1ق چای خوری |
نشاسته ذرت | 3 ق غذا خوری |
زعفران | 2 ق غذا خوری |
گلاب | 1 ق غذا خوری |
شکر | 2 لیوان |
آب | 1 و 1/2 لیوان |
آبلیمو | 2 ق غذا خوری |
هل | 1/2 ق مربا خوری |
زعفران | به میزان دلخواه |
ابتدا ماست را در یک کاسه بریزید و به آن آب اضافه کنید سپس با همزن دستی آن را مخلوط کنید. در ادامه روغن را نیز به مواد اضافه کرده و هم بزنید. آرد را الک کنید و آرام آرام به مواد ترکیب شده بیفزایید و خوب هم بزنید. بکینگ پودر و نشاسته ذرت را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از ترکیب کردن مواد به مدت 15 دقیقه به خمیر تهیه شده در محیط خانه استراحت دهید سئس زعفران دم کرده را اضافه کنید. برای تهیه شربت ابتدا شکر را در یک قابلمه بریزید و به آن آب را اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا شکر حل شود سپس گلاب و هل را همراه زعفران به آن اضافه کنید تا ترکیب شوند.
در ادامه آبلیمو را نیز به شربت اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی گاز قرار دهید تا گرم شود سپس خمیر بامیه تهیه شده را در قیف بریزید و حالت دورانی در تابه پایپ کنید و صبر کنید تا طلایی شود سپس به مدت 20 تا 30 ثانیه در شربت قرار دهید و نوش جان کنید.