توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه بامیه خانگی آسان با پیمانه لیوان به روش بازاری_رستوران یاب

طرز تهیه بامیه خانگی آسان با پیمانه لیوان به روش بازاری_رستوران یاب


بامیه یکی از تنقلاتی است که عموما در ماه رمضان میل می شود و طعم شیرین و دلچسبی دارد. بامیه به دلیل شیرین بودن و بالا بردن قند یک خوراکی خوب برای وعده افطار که بعد از چند ساعت بدن شما قند دریافت نکرده است می تواند گزینه خوبی باشد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بامیه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه بامیه

آرد قنادی 1 لیوان یا 140 گرم
آب 1 لیوان پر یا 250 گرم
کره یا روغن جامد 25 گرم
وانیل 1/2 ق چای خوری
تخم مرغ 2 تا 3 عدد

مواد لازم برای طرز تهیه شربت بار یا شهد بامیه

شکر 1 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
زعفران دم کرده به دلخواه
گلاب و هل به میزان لازم

طرز تهیه بامیه

مرحله اول: داغ زدن خمیر

ابتدا آب و کره را در یک تابه بریزید و صبر کنید تا کره آب شود و آب قل بزند سپس از روی حرارت تابه را برداشته و ارد را به یکباره به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید سپس مواد را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و و با کفگیر یا لیسک خمیر را جمع و پهن کنید و به مدت 8 دقیقه خمیر را داغ بزنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه خوراک دل و جگر و قلوه خوشمزه گوسفندی_رستوران یاب

مرحله دوم: اضافه کردن تخم مرغ به خمیر

بعد از داغ زدن شما باید یک خمیر نرم و لطیف داشه باشید. خمیر را در یک ظرف قرار دهید سپس تخم مرغ ها را شکسته و با وانیل با دو رتند همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس در چند مرحله آن را به خمیر اضافه کنید و با لیسک یا دست خمیر را منسجم کنید. بعد از ترکی بکردن باید شما یک ترکیب چسبناک داشته باشید.

مرحله سوم: سرخ کردن بامیه

خمیر را در قیف قنادی بریزید و نوک آن را قیچی کنید سپس یک ماسوره روی آن قرار دهید و در یک تابه روغن ریخته و بامیه ها را پایپ کنید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی طلایی شود.

مرحله چهارم: تهیه شهد بامیه و اضافه کردن بامیه به آن

برای این کار ابتدا شکر را همراه آب در یک قابلمه بریزید وروی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود سپس هل و گلاب را همراه زعفران دم کرده اضافه کرده و هم بزنید سپس از روی حرارت برداشته و بامیه های سرخ شده را چند ثانیه در آن قرار داده سپس خارج کنید نوش جان.

ادامه مطلب
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی گیلانی مجلسی و جا افتاده به روش اصلی

فوت و فن های طرز تهیه بامیه

  1. برای داغ زدن باید توجه داشته باشید که خمیر خوب دغ بخورد و نسوزد چون اگر داغغ زدن خوب انجام نشود باعث نرم شدن بامیه شما می شود.
  2. بهتر است از یک قیف پارچه ای استفاده کنید که دیگر پاره نشود.
  3. بعد از سرخ کردن بامیه بهتر است با استفاده از یک توری روغن اضافی آن را جدا کنید.



منبع

آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه انواع ادویه آبگوشت: راهنمای جامع برای بهترین طعم
  • اشتراک گذاری:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها