بامیه یکی از تنقلاتی است که عموما در ماه رمضان میل می شود و طعم شیرین و دلچسبی دارد. بامیه به دلیل شیرین بودن و بالا بردن قند یک خوراکی خوب برای وعده افطار که بعد از چند ساعت بدن شما قند دریافت نکرده است می تواند گزینه خوبی باشد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بامیه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد قنادی | 1 لیوان یا 140 گرم |
آب | 1 لیوان پر یا 250 گرم |
کره یا روغن جامد | 25 گرم |
وانیل | 1/2 ق چای خوری |
تخم مرغ | 2 تا 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
آب | 1/2 پیمانه |
زعفران دم کرده | به دلخواه |
گلاب و هل | به میزان لازم |
ابتدا آب و کره را در یک تابه بریزید و صبر کنید تا کره آب شود و آب قل بزند سپس از روی حرارت تابه را برداشته و ارد را به یکباره به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید سپس مواد را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و و با کفگیر یا لیسک خمیر را جمع و پهن کنید و به مدت 8 دقیقه خمیر را داغ بزنید.
بعد از داغ زدن شما باید یک خمیر نرم و لطیف داشه باشید. خمیر را در یک ظرف قرار دهید سپس تخم مرغ ها را شکسته و با وانیل با دو رتند همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس در چند مرحله آن را به خمیر اضافه کنید و با لیسک یا دست خمیر را منسجم کنید. بعد از ترکی بکردن باید شما یک ترکیب چسبناک داشته باشید.
خمیر را در قیف قنادی بریزید و نوک آن را قیچی کنید سپس یک ماسوره روی آن قرار دهید و در یک تابه روغن ریخته و بامیه ها را پایپ کنید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی طلایی شود.
برای این کار ابتدا شکر را همراه آب در یک قابلمه بریزید وروی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود سپس هل و گلاب را همراه زعفران دم کرده اضافه کرده و هم بزنید سپس از روی حرارت برداشته و بامیه های سرخ شده را چند ثانیه در آن قرار داده سپس خارج کنید نوش جان.