بستنی حصیری یکیی از بستنی های سنتی ایرانی است که بسیار محبوب است. طعم خوب و شادی آور بستنی باعث شده این خوراکی بسیار پر طرفدار باشد. شما می توانید با استفاده از این دستور به راحتی یک بستنی سنتی حصیری در خانه تهیه و از آن لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بستنی حصیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
شیر پر چرب | 1 لیتر |
شکر | 1 لیوان سر پر |
ثعلب | 1 ق چای خوری |
گلاب | 1/2 فنجان |
وانیل | 1/4 ق چای خوری |
زعفران دم کرده | 1 ق غذا خوری |
نان بستنی | به میزان لازم |
ابتدا شکر را در یک کاسه بریزید و به آن ثعلب را اضافه کنید و هم بزنید. در یک قابلمه شیر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس به آن ترکیب شکر و ثعلب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر در شیر به خوبی حل شود.
در این مرحله گلاب را به مواد افزوده تا مقداری به غلظت برسد سپس از روی گاز بردارید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. به قسمت دوم نیز زعفران دم کرده بیفزایید و مخلوط کنید. مواد را به صورت جداگانه در دو ظرف در بسته بریزید و به مدت 45 دقیقه در فریزر قرار دهید.
بعد از 45 دقیقه مواد را با قاشق هم بزنید و دوباره به مدت 45 دقیقه در فریزر قرار دهید و این کار را 5 الی 6 بار انجام دهید. در یک قالب کیسه فریزر پهن کرده و یک طرف آن را مواد زعفرانی بریزید و طرف دیگر را با مواد وانیلی پر کنید و به مدت یک شب در فریزر قرار دهید تا به خوبی سفت شود. بعد از تهیه بستنی را برش زده و در بین دو نان حصیری قرار دهید و نوش جان کنید.