بستنی خشک، یه شیرینی سنتی و خوشمزه ست که با بافت نرم و طعم دلپذیرش، هر کسی رو عاشق خودش میکنه. این دسر ساده با مواد اولیه در دسترس تهیه میشه و میتونه یه انتخاب عالی برای مهمونیها یا یه عصرونه دلچسب کنار چای باشه. اگه دنبال یه دستور پخت آسون و متفاوت هستید که همه رو شگفت زده کنه، این بستنی خشک با عطر وانیل و تزیین پسته، همون چیزیه که میخواید! پس دست به کار بشید و این شیرینی جذاب رو امتحان کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بستنی خشک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
شکر | ۶۰۰ گرم |
آب | ۳۰۰ میل یلیتر |
شیر خشک | ۲۰۰ گرم |
روغن صاف یا جامد | ۱۴۰ گرم |
گلوکز | ۳ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۱/۴ قاشق چای خوری |
پسته | به مقدار دلخواه |
شکر و آب رو توی یه قابلمه روی حرارت متوسط بذارید. اجازه بدید بجوشه تا دمای مخلوط به ۱۰۴ درجه سانتیگراد برسه (حدود ۵ تا ۶ دقیقه کافیه).
شیر خشک رو با روغن صاف ذوبشده ترکیب کنید. این مخلوط رو به شربت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یه ترکیب صاف و یکدست به دست بیاد.
مواد رو دوباره روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا دماش به ۱۰۸ درجه برسه. این مرحله تقریباً ۱۰ دقیقه طول می کشه. حالا مواد رو توی یه همزن بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه.
یه قالب ۱۵×۲۰ آماده کنید و کفش کاغذ روغنی چربشده بذارید. مواد خمیری رو توی قالب بریزید، سطحش رو صاف کنید و پسته خردشده رو روی اون بپاشید. بذارید بستنی خشک یه روز کامل استراحت کنه، بعد با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید.