بستنی شکلاتی یکی از طعم های محبوب و پرطرفدار بستنی است که شما می توانید با استفاده از یک روش متفاوت آن را در خانه به راحت ترین شکل و بدون استفاده از ثعلب تهیه کنید. با استفاده از این دستور شما 12 اسکوپ بستنی خواهید داشت. در تهیه این بستین از شیر نیز استفاده نمی شود و در تهیه آن از موز، شکلات، بیسکوییت و سایر مواد استفاده می شود. از این بستنی برای پذیرایی در جشن ها و مهمانی های خود به خصوص در فصل های گرم سال نیز می توانید استفاده کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بستنی شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
موز | 3 عدد |
شکلات | 100 گرم |
خامه صبحانه | 200 گرم |
بادام زمینی | مقداری |
بیسکوییت مادر | 1 بسته |
ابتدا موز ها را پوست کرده و با چاقو حلقه ای خرد کنید و در یک کیسه فریزر بریزید و درب آن را ببندید و به مدت 3 ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از 3 ساعت موز ها را در مخلوط کن بریزید و به آن خامه را اضافه کنید و مقداری مواد را مخلوط کنید.
در این مرحله شکلات و بیسکوییت را همراه بادام زمینی به مواد بیفزایید و مخلوط کن را روشن کنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. در ادامه مواد را از مخلوط کن در یک ظرف بریزید و به مدت 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
وقتی بستنی را از فریزر خارج کردید می توانید آن را اسکوپ زده و در ظرف سرو ریخته و با ترافل های شکلاتی یا رنگی تزیین و نوش جان کنید.