توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه بوریتو مکزیکی با گوشت و لوبیا،طعمی لذیذ و متفاوت_رستوران یاب

طرز تهیه بوریتو مکزیکی با گوشت و لوبیا،طعمی لذیذ و متفاوت_رستوران یاب

  • شهریور 2, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 47
  • 0 دیدگاه


لقمه‌ های پیتا با گوشت و لوبیا یک وعده غذایی لذیذ و پر انرژی است که طعمی فوق‌العاده دارد. این لقمه‌ ها با گوشت چرخ‌ کرده، لوبیا مکزیکی یا قرمز، ذرت و پنیر موتزارلا ترکیب می‌شوند و در نهایت با حرارت ساندویچ‌ساز یا ماهیتابه گریل شده تا پنیر داخلشان ذوب شود و نان پیتا ترد و خوشمزه شود. سرو این لقمه‌ها با ترکیب پیاز قرمز، جعفری و سماق، طعمی تازه و دلچسب به آن می‌ دهد. یک غذای سریع و خوشمزه که می‌تواند برای نهار یا شام گزینه‌ ای عالی باشد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بوریتو مکزیکی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

نان پیتا 1 بسته
گوشت چرخ‌ کرده 250 گرم
لوبیا مکزیکی یا لوبیا قرمز کوچک پخت ۱ پیمانه
ذرت پخته ۱/۲ پیمانه (در صورت تمایل)
گوجه نگینی ریز خرد شده ۲ عدد
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
پنیر موتزارلا رنده شده ۱ پیمانه
سس گلوریا یا سس تند به میزان لازم
جعفری ساطوری 1 ق غذا خوری
نمک، فلفل، پول‌بیبر، زردچوبه، پودر دارچین، پودر گل محمدی به مقدار لازم

طرز تهیه بوریتو مکزیکی

مرحله اول: تفت دادن

ابتدا پیاز را در کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشت چرخ‌کرده را به پیاز افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. نمک، فلفل، زردچوبه، کمی پودر دارچین و پودر گل محمدی و پول‌بیبر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه برنج 4 رنگ مخصوص مهمانی راحت و شیک در قابلمه_رستوران یاب

مرحله دوم: افزودن سس و لوبیا

کمی سس گلوریا یا سس تند افزوده و گوجه‌های ریز خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید. در نهایت ذرت و لوبیا را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. بگذارید مواد کمی خنک شوند. پنیر موتزارلا را به مواد افزوده و مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.

مرحله سوم: پخت

یک نان پیتا را روی سطح کار قرار دهید و از مواد گوشت و لوبیا روی نان پهن کرده، سپس نان را لقمه کنید. لقمه ها را در ساندویچ‌ ساز یا ماهیتابه گریل قرار داده تا پنیر ذوب شده و نان‌ ها گرم شوند. برای سرو، پیاز قرمز خلالی خرد شده و جعفری ساطوری را با سماق، روغن زیتون و کمی آب لیموترش ترکیب کرده و به عنوان چاشنی کنار لقمه‌ ها سرو کنید. نوش جان

ادامه مطلب
طرز تهیه شیر عسلی خانگی با شکر و کره به روش بازاری_رستوران یاب

فوت و فن های دستور پخت بوریتو مکزیکی

  1. این لقمه‌ها با طعم لذیذ و پنیر ذوب‌شده، یک غذای خوشمزه و متفاوت برای وعده‌های مختلف خواهند بود.
  2. برای اینکه گوشت چرخ‌ کرده ترد و خوشمزه شود، بهتر است ابتدا گوشت را در حرارت بالا تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و سپس به آرامی آن را با ادویه‌ها و سس مخلوط کنید.
  3. می‌توانید علاوه بر لوبیا و ذرت، از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه‌ ای رنگی یا آووکادو برای افزودن طعم و بافت بیشتر استفاده کنید.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه نان خرمایی خانگی به روش کرمانشاهی ساده و بزرگ
  • اشتراک گذاری: