لقمه های پیتا با گوشت و لوبیا یک وعده غذایی لذیذ و پر انرژی است که طعمی فوقالعاده دارد. این لقمه ها با گوشت چرخ کرده، لوبیا مکزیکی یا قرمز، ذرت و پنیر موتزارلا ترکیب میشوند و در نهایت با حرارت ساندویچساز یا ماهیتابه گریل شده تا پنیر داخلشان ذوب شود و نان پیتا ترد و خوشمزه شود. سرو این لقمهها با ترکیب پیاز قرمز، جعفری و سماق، طعمی تازه و دلچسب به آن می دهد. یک غذای سریع و خوشمزه که میتواند برای نهار یا شام گزینه ای عالی باشد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بوریتو مکزیکی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
نان پیتا | 1 بسته |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
لوبیا مکزیکی یا لوبیا قرمز کوچک پخت | ۱ پیمانه |
ذرت پخته | ۱/۲ پیمانه (در صورت تمایل) |
گوجه نگینی ریز خرد شده | ۲ عدد |
پیاز نگینی خرد شده | 1 عدد |
پنیر موتزارلا رنده شده | ۱ پیمانه |
سس گلوریا یا سس تند | به میزان لازم |
جعفری ساطوری | 1 ق غذا خوری |
نمک، فلفل، پولبیبر، زردچوبه، پودر دارچین، پودر گل محمدی | به مقدار لازم |
ابتدا پیاز را در کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشت چرخکرده را به پیاز افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. نمک، فلفل، زردچوبه، کمی پودر دارچین و پودر گل محمدی و پولبیبر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
کمی سس گلوریا یا سس تند افزوده و گوجههای ریز خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید. در نهایت ذرت و لوبیا را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. بگذارید مواد کمی خنک شوند. پنیر موتزارلا را به مواد افزوده و مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.
یک نان پیتا را روی سطح کار قرار دهید و از مواد گوشت و لوبیا روی نان پهن کرده، سپس نان را لقمه کنید. لقمه ها را در ساندویچ ساز یا ماهیتابه گریل قرار داده تا پنیر ذوب شده و نان ها گرم شوند. برای سرو، پیاز قرمز خلالی خرد شده و جعفری ساطوری را با سماق، روغن زیتون و کمی آب لیموترش ترکیب کرده و به عنوان چاشنی کنار لقمه ها سرو کنید. نوش جان