توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه بیورینگ بادمجان با مرغ پیش غذای عالی برای مهمانی ها_رستوران یاب

طرز تهیه بیورینگ بادمجان با مرغ پیش غذای عالی برای مهمانی ها_رستوران یاب


بیورینگ بادمجان یکی از پیش غذا های ساده و در عین حال خوشمزه ای است که شما می توانید تهیه کنید. اگر شما هم از بادمجان خوشتان می آید باید حتما این غذا را باید امتحان کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه بیورینگ بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه بیورینگ بادمجان

بادمجان 6 عدد
سینه مرغ 1 عدد
گردو خرد شده 1 پیمانه
جعفری خرد شده 1 پیمانه
سیب زمینی متوسط 4 عدد
کنجد 1 ق مربا خوری
سیر 1 حبه
سس مایونز 3 ق غذا خوری
ماست 3 ق غذا خوری
نمکف فلفل و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه بیورینگ بادمجان

مرحله اول: سرخ کردن بادمجان

بادمجان ها را پوست کرده و ورقه ای خرد کنید سپس بادمجان ها را در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان از بین برود. در ادامه بادمجان ها را با دستمال خشک کرده و در یک تابه روغن بریزید و بادمجان ها را در تابه سرخ کنید. سیب زمینی ها را پوست کرده و با رنده درشت خلالی ریز کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه بامیه افغانی خانگی مخصوص و حرفه ای به روش قنادی ها_رستوران یاب

مرحله دوم: تفت دادن مواد لازم

جعفری را نیز پاک کرده و بشورید سپس خرد کنید. سینه مرغ را نیز به شکل حبه ای خرد کنید و با نمک و فلفل و همچنین زعفران مرغ را مزه دار کنید. سیب زمینی های خرد شده را چند بار بشورید و در یک تابه ریخته و مقداری با روغن تفت دهید.

مرحله سوم: پخت مرغ

سینه های مرغ مزه دار شده را در یک تابه بریزید و به آن روغن اضافه کنید و مقداری تفت دهید سپس درب تابه را گذاشته مرغ بپزد. بادمجان های سرخ شده را ریز خرد کنید و به سینه مرغ پخته شده اضافه کنید. سیر را نیز خرد کرده و همراه گردو خرد شده به مواد اضافه کنید و مواد را داخل یک کاسه بریزید و ترکیب کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه گمج کباب گیلانی با گردو به روش رستورانی _رستوران یاب

مرحله چهارم: اضافه کردن سایر مواد

در این مرحله جعفری خرد ضشده و کنجد را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در آخر سس مایونز و ماست را بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. در ادامه مواد تهیه شده را در ظرف سرو ریخته و سیب زمینی ها را دور تا دور آن بریزید سپس نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه بیورینگ بادمجان

  1. کنجد و گردو قابل حذف است و می توانید از آن ها استفاده نکنید.
  2. بعد از سرخ کردن بادمجان ها می توانید با استفاده از یک دستمال کاغذی روغن اضافی آن ها را بگیرید.
  3. برای تزیین روی بیورینگ بادمجان می توانید از پیاز داغ و جعفری خرد شده استفاده کنید.



منبع

آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه دوشاب یومورتا (صبحانه مخصوص ترکی) مقوی و ساده
  • اشتراک گذاری: