تهچین مرغ و کدو حلوایی یک دسر یا غذای خوشمزه و خاص است که ترکیب طعمهای لذیذ و سالم را بهخوبی در خود جای داده است. در این دستور، برنج با ماست، زعفران، پوره کدو حلوایی و ادویههای خوشبو مانند عرق هل و گلاب مخلوط میشود و در نهایت با مرغ پخته و زرشک تزیین میشود. پخت این تهچین در قالب سیلیکونی نهتنها باعث ایجاد ظاهری زیبا میشود، بلکه طعمی نرم و خوشمزه نیز به آن میدهد. با این دسر میتوانید یک وعده خاص و شیک برای مهمانیها و مناسبتها آماده کنید که طعم دلپذیری دارد و همه را شگفتزده خواهد کرد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه ته چین کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
برنج | 3 پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
مرغ | 350 گرم |
دارچین، پیاز و سیر | برای پخت مرغ |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
تخم مرغ کامل | 1 عدد |
ماست سفت و شیرین (مثل ماست سون کاله) | ۱ پیمانه |
خامه | 50 گرم |
روغن مایع | ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه) |
پوره کدو حلوایی | ۱ پیمانه (کدو حلوایی پخته شده و پوره شده) |
عرق هل | ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب معطر دو آتیشه | ۳ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده غلیظ | به مقدار لازم |
زرشک و خلال پسته | به مقدار لازم (برای تزیین) |
ابتدا برنج را با نمک و آب به مدت چند ساعت خیس کنید. سپس آن را بپزید و آبکش کنید. حتماً برنج را زنده بردارید تا شفته نشود.
مرغ را با دارچین، پیاز و سیر بپزید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس مرغ را نگینی کنید.
در یک کاسه بزرگ، زردههای تخممرغ و تخممرغ کامل را با ماست سفت، خامه، روغن مایع، پوره کدو حلوایی، عرق هل، گلاب و زعفران دمکرده مخلوط کنید. کمی نمک به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
برنج آبکششده را که دیگر آب اضافی ندارد، با مواد ماستی مخلوط کنید. قالب سیلیکونی را خوب چرب کنید (پیشنهاد میشود از ۵۰ گرم کره برای چرب کردن استفاده کنید). سپس کمتر از نصف مواد را داخل قالب بریزید و آن را یکنواخت پخش و فشرده کنید. مرغ نگینی شده را همراه با زرشک و کمی خلال پسته روی مواد پخش کنید. مطمئن شوید که مواد از دیواره قالب کمی فاصله داشته باشند تا بعد از پخت ظاهر زیبایی داشته باشد. باقیمانده مواد برنجی را روی مواد درون قالب بریزید و خوب فشرده کنید. سپس قالب را با فویل بپوشانید. قالب را روی توری سیمی یا سینی فر قرار دهید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ ساعت بپزید. فر را گاهی چک کنید تا تهچین نسوزد. نوش جان