جوجه فسنجونی یکی از غذاهای اصیل شمالی است که بسیار طعم جذابی دارد. تهیه این جوجه نیازی به درست کردن آتش ندارد و می توانید آن را در تابه به راحتی تهیه کنید. از این جهت که مواد لازم برای تهیه سس این جوجه تقریبا شبیه به مواد فسنجان است به آن جوجه فسنجونی نیز می گویند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه جوجه فسنجونی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
سینه مرغ | 1 عدد |
گردو | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 4 حبه |
روغن زیتون | 4 ق غذا خوری |
رب انار | 5 تا 7 ق غذا خوری |
نمک | 1 ق چای خوری |
فلفل سیاه و آب | به میزان لازم |
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به شکل کبابی خرد کنید. گردو را در آسیاب بریزید تا آسیاب شود سپس ان را در یک کاسه بریزید و به آن روغن زیتون و رب انار ترش یا ملس را اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز به مواد بیفزایید و به آن یک فنجان آب اضافه کنیدو مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
سیر و پیاز را پوست کرده و آن ها را رنده کنید سپس به مواد ترکیب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سس تهیه شده را به مرغ ها بیفزایید و خوب هم بزنید تا مرغ ها مزه دار شوند. درب ظرف را بسته و به مدت 3 ساعت این ترکیب را در یخچال قرار دهید تا سس به خوبی با مرغ ترکیب شودو مقداری سفت شود.
مرغ ها را به سیخ چوبی بزنید و در یک تابه روغن بریزید و سیخ ها را در آن بچینید. سپس حرارت را روشن کرده و روی درجه ملایم قرار دهید و بعد از 10 دقیقه آن را برگردانید و مقداری آب نیز به تابه اضافه کنید تا طرف دیگر نیز به خوبی بپزد. بعد از اینکه جوجه های فسنجونی شما پخت می توایند همراه برنج یا نان آن را سرو کنید.