حلوا بدون آرد یکی از دستور های خاص است که با استفاده از بیسکوییت شما می توانید یک حلوای خوشمزه و خوش بافت تهیه کنید. این حلوا بافت بسیار لطیف و خوبی دارد و به راحتی قابل شکل دادن است و تزیین کردن است. امروز در رستوران یاب طرز تهیه حلوا بدون آرد را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
بیسکوییت پتی بور | 1 بسته |
کره | 25 گرم |
روغن مایع | 1/3 لیوان |
شیر | 1 لیوان |
شکر | 1/2 لیوان |
گلاب | 2 ق غذا خوری |
زعفران دم کرده | 2 تا 3 ق غذا خوری |
هل | 1/2 ق چای خوری |
ابتدا زعفران را بسابید و به آن یخ اضافه کنید. شیر و شکر را همراه گلاب در یک قابلمه بریزید و زعفران را به آن اضافه کنید. پودر هل سابیده شده را نیز بیفزایید و روی حرارت قرار دیهد و هم بزنید تا شکر رد شیر به خوبی حل و ترکیب شود. نیازی به جوشیدن شکر نبست و وقتی شکر در شیر حل شد آن را از روی گاز بردارید.
بیسکوییت پتی بور را از بسته خارج کرده و در یک کیسه فریزر بریزید و با گوشکوب آن را پودر کنید. از سایر وسایل دیگر برای پودر کردن بیسکوییت نیز می توانید استفاده کنید. بیسکوییت پودر شده را از الک رد کرده و در یک تابه بریزید و با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه آن را تفت دهید.
کره و روغن مایع را به بیسکوییت پودر شده و تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس کم کم شربت تهیه شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا سفت و جمع شود. وقتی حلوا به شکل گهواره در تابه در آمد می توانید آن را از روی گاز برداشته و صبر کنید تا خنک شود و میل کنید.