حلوا رولی یکی از انواع حلوا های مجلسی است که می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. از این حلوا می توانید به عنوان دسر یا در وعده صبحانه و عصرانه نیز استفاده کنید و لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه حلوا رولی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آب | 1 و 1/2 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
گلاب | 1/4 لیوان |
زعفران دم کرده | 5 ق غذا خوری |
آرد | 2 لیوان |
روغن مایع | 1 لیوان |
نان میکادو | به مقدار لازم |
ابتدا آب را در یک قابلمه بریزید و آن را روی گاز قرار دهید. شکر را به قابلمه اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا ترکیب و حل شود. در ادامه وقتی شکر حل شد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. زعفران دم کرده را نیز به مواد اضافه کنید و شربت تهیه شده را از روی گاز بردارید.
آرد را الک کرده و در یک تابه یا قابلمه بریزید و به مدت 15 الی 20 دقیقه تفت دهید تا بوی خام آرد گرفته شود. آرد را دوباره الک کنید و به تابه برگردانید سپس روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. تابه را از روی گاز بردراید.
شربت تهیه شده را به آرد تفت داده شده کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حلوا جمع شود. بعد از تهیه حلوا آن را روی نان میکادو بریزید و با کاردک پخش کنید و در ادامه یک لایه نان میکادو روی حلوا قرار دهید و روی آن نیز دوباره یک لایه حلوا پخش کنید و زیر نان را یک نایلون قرار داده و نان میکادو را رول کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس برش بزنید.