خورش انار و بادمجان یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد که می توانید برای شام شب یلدا این غذای خوشمزه و شیک را تهیه کنیدو یا می توانید در پاییز و زمستان با رسیدن انار تازه این خورشت خوشمزه را تهیه کنید. این خورشت بیشتر با مرغ تهیه می شود و شما م یتوانید با افزودن کمی رب انار و طعم این غذا را فوق العاده کنید و در کنار یک پلوی زعفرانی میل کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه خورش انار و بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
بادمجان | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سینه و ران مرغ | 3 عدد |
آب زعفران | 3 ق غذا خوری |
رب انار | 3 ق غذا خوری |
انار | 1/2 پیمانه |
شکر | به مقدار لازم |
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و بعد از 20 دقیقه بشورید و خشک کنید و بعد داخل یک تابه سرخ کنید تا طلایی شود، می توانید کمی ماست به بادمجان ها بزنید تا روغن کمتری به خود جذب کند.
در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد مرغ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ ها به همراه پیاز خوب سرخ شوند.
در ادامه باید زعفران و کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد رب انار به همراه انار اضافه کنید و تفت دهید تا مواد یکدست شود و بعد روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا مرغ ها پخته شوند.
در ادامه وقتی مرغ ها پخته و سس غلیظی بدست آمد باید کمی شکر بنا به ذائقه خود اضافه کنید و بادمجان ها را روی خورشت قرار دهید و برای نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورشت جا افتاده شود. نوش جان