خورش قارچ با گوشت چرخ کرده یکی از خورش های ساده و در عین حال خوشمزه و سالم است که می توانید آن را برای شام یا نهار تهیه کنید. این خورش را با مرغ، گوشت، گوشت چرخ کرده تهیه می کنند که در این دستور با گوشت چرخ کرده تهیه شده است. امروز در رستوران یاب طرز تهیه خورش قارچ با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
روغن | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
گوشت چرخ کرده | 1/2 پیمانه |
فلفل، نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | 2 ق غذا خوری |
زعفران | به میزان دلخواه |
کره | 25 گرم |
قارچ | 1/2 پیمانه |
ابتدا پیاز را پوست کرده و با چاقو خرد کنید سپس در یک تابه یا قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت و سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. فلفل و رب را همراه زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید.
زعفران دم کرده را به مواد بیفزایید. در یک تابه دیگر کره را بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس قارچ ها را اسلایسی خرد گرده و در تابه تفت دهید تا مقداری آب بیندازد.
در این مرحله مقداری آب به مواد گوشتی اضافه کنید و قارچ های تفت داده شده را اضافه کنید. در ادامه زعفران و نمک را بیفزایید و درب قابلمه را بزارید تا خورش خوب جا بیفتد سپس گاز را خاموش کرده و خورش را همراه نان یا برنج سرو کنید.