یک دسر خوشمزه و زیبا که می تواند سفره شما را برای هر مناسبتی، از جمله شب یلدا، جذابتر کند. طعم دلپذیر انار در کنار ژلاتین و خامه، این دسر را به یکی از انتخابهای محبوب تبدیل کرده است. در این دستور، علاوه بر طعم دلنشین، رنگ جذاب انار نیز به زیبایی این دسر افزوده میشود. دسر انار بهترین انتخاب برای دسر یلدا می باشد زیرا راحت تهیه می شود و نیاز به مواد خاصی نیست. امروز در رستوران یاب طرز تهیه دسر انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
پودر ژلاتین | 25 گرم |
شیر سرد | 1/2 لیوان |
آب انار | ۱ لیوان |
شیر | ۲ لیوان |
پودر ژله انار | ۱ بسته |
آبجوش | 1/2 لیوان |
شکر | ۱۶۰ گرم |
خامه | ۱۰۰ گرم |
پودر ژلاتین را روی نصف لیوان شیر سرد بپاشید و بگذارید چند دقیقه اسفنجی شود. سپس به روش بن ماری (روی بخار آب کتری) ژلاتین را حل کنید.
دو لیوان شیر را با شکر و یک لیوان آب انار مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. سپس ژلاتین حلشده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد از این که از حرارت برداشتید و دما افتاد، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
یک بسته پودر ژله انار را با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده و زمانی که از دما افتاد، آن را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.مواد آمادهشده را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا به مدت ۷-۸ ساعت سفت شود.
اگر دوست دارید ژله رنده شده داشته باشید، یک بسته ژله انار را جداگانه با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید تا شفاف شود. سپس آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود، سپس با رنده درشت رنده کرده و به دسر اضافه کنید تا زیبایی و طعم آن بیشتر شود.