دسر لبو نه تنها طعمی لذیذ دارد، بلکه خواص بی نظیری نیز دارد که آن را به یک انتخاب عالی برای شب یلدا تبدیل می کند. لبو سرشار از آهن است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از کم خونی کمک میکند. همچنین، لبو دارای خواص آنتیاکسیدانی است که به سلامت قلب و عروق کمک میکند و می تواند در بهبود عملکرد کبد و سم زدایی بدن موثر باشد. این دسر، با رنگ طبیعی و جذابش، علاوه بر طعم خوشمزه اش، به سلامت شما نیز کمک می کند و به ویژه در فصل زمستان که نیاز به تقویت سیستم ایمنی داریم، گزینهای عالی به شمار میرود. امروز در رستوران یاب طرز تهیه دسر لبو قالبی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
لبو متوسط | ۳ عدد |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | 1/2 لیوان |
عسل یا شکر | به مقدار دلخواه |
ماست پرچرب | 1/2 لیوان |
آب لبو (از پخت لبو) | 1 لیوان |
لبوها را بدون پوست کرده و با چند لیوان آب بپزید. مقدار آب باید به اندازهای باشد که بعد از پخت حداقل یک لیوان از آب لبو باقی بماند.
نصف لیوان شیر و پودر ژلاتین را به روش بنماری (با بخار آب) حل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
لبوهای پخته شده، یک لیوان آب لبو، شکر یا عسل، ماست و پودر ژلاتین بنماری شده را داخل مخلوطکن ریخته تا کاملاً پوره و یکدست شوند.
مواد را داخل قالب مورد نظر بریزید. اگر از قالب پلاستیکی یا فلزی استفاده میکنید، نیازی به چرب کردن قالب نیست، اما اگر از قالب هایی مطمئن نیستید، کمی قالب را با روغن مایع چرب کنید. دسر را در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. نوش جان