دسر کاپوچینو یکی از دسر های متفاوت است که شما می توانید به راحتی آن را تهیه و برای پذیرایی استفاده کنید. این دسر شامل سه لایه است که در لایه اول از بیسکوییت و در لایه دو از کاپوچینو به همراه سایر مواد استفاده می شود. همچنین لایه سوم از سس شکلاتی تهیه می شود که در دستور طرز تهیه آن گفته شده است. امروز در رستوران یاب طرز تهیه دسر کاپوچینو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باششید.
شیر | 3 و 1/2 لیوان |
نشاسته ذرت | 1/2 لیوان |
شکر | 1/2 لیوان |
خامه صبحانه | 200 گرم |
پودر کاپوچینو | 4 بسته |
کره | 50 گرم |
بیسکوییت | 1 بسته |
شکلات تلخ یا شیرین | 120 گرم |
خامه صبحانه | 100 گرم |
شیر | 3 ق غذا خوری |
ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مقداری ولرم شود سپس نشاسته را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. شکر و کره را به مواد بیفزایید و مقداری هم بزنید سپس پودر کاپوچینو را از بسته خارج کرده و به مواد اضافه کنید در ادامه خامه صبحانه را افزوده و خوب مواد را ترکیب کنید. وقتی مواد به غلظتی شبیه به فرنی رسید گاز را خاموش کنید.
در ته ظرف دلخواه بیسکوییت ها را خرد کرده و بچینید سپس مواد تهیه شده را روی آن ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید. برای تهیه سس شکلاتی ابتدا شکلات و خامه را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بخار کتری قرار داده و هم بزنید تا مواد آب شود. در ادامه شیر را کم کم اضافه کنید و وقتی مواد خوب ترکیب شد از روی گاز بردارید.
سس شکلاتی تهیه شده را روی مواد لایه دوم بریزید و صبر کنید تا مقداری سرد شود سپس روی آن را به دلخواه تزیین کنید.