توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه دمپختک نرگسی با گوشت و عدس مرحله به مرحله_رستوران یاب

طرز تهیه دمپختک نرگسی با گوشت و عدس مرحله به مرحله_رستوران یاب

  • اسفند 7, 781
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 215
  • 0 دیدگاه


دمپختک نرگسی یکی از دمپختک های خوشمزه و ساده است که به همراه گوشت، کلم سفید، عدس و سایر مواد تهیه می شود. این دمپختک بیشتر در شهر شیراز تهیه می شود و به دمپختک شیرازی نرگسی معروف است. امروز در رستوران یاب طرز تهیه دمپختک نرگسی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه دمپختک نرگسی

کلم سفید متوسط 1 عدد
عدس 2 پیمانه
برنج 3 پیمانه
پیاز متوسط 3 عدد
گوشت گوسفندی 300 گرم
زردک مقداری
آبلیمو 3 ق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر تخم گشنیز 1 ق غذا خوری
تره، گشنیز، جعفری و برگ سیر کمی

طرز تهیه دمپختک نرگسی

مرحله اول: تفت دادن مواد دمپختک

گوشت را همراه مقداری آب و پیاز روی گاز قرار داده و صبر کنید تا گوشت بپزد. عدس را نیز از قبل خیس کرده و در قابلمه بریزید تا بپزد. برنج را نیز به همراه مقداری اب کنار بزارید تا خیس بخورد. پیاز را پوست کرده و رنده کنید. در یک تابه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید و پیاز را در آن تفت دهید. زردک را نگینی خرد کنید و با پیاز تفت دهید. کلم سفید را نیز خرد کرده و همراه سایر مواد تفت دهید.

ادامه مطلب
طرز تهیه غوره پلو خوشمزه با گوشت قلقلی با طعم ملس_رستوران یاب

مرحله دوم: اضافه کردن سایر مواد

در این مرحله آبلیمو و تخم گشنیز را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب گوشت پخته شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزد. عدس را نیز به مواد اضافه کنید و هم بنزدی تا ترکیب شوند.

مرحله سوم: آبکش کردن برنج و دم کردن دمپختک

برنج خیس خورده را در یک قابلمه بریزید و بزارید روی گاز تا اب آن خشک شود سپس آن را در آبکش بریزید و آبکشی کنید. سبزی ها را خرد کنید و به برنج آبکشی شده اضافه کنید و آن را مخلوط کنید. در ادامه یک لایه برنج بریزید و یک لایه از مواد تهیه شده به همراه گوشت بریزید و سپس دوباره برنج بریزید و این کا را تا جایی که برنج و گوشت تمام شود ادامه دهید. در پایان بزارید برنج دم بکشد و دمپختک شما آماده شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی گیلانی مجلسی و جا افتاده به روش اصلی

فوت و فن های طرز تهیه دمپختک نرگسی

  1. به جای عدس می توانید از ماش نیز در تهیه این دمپختک استفاده کنید.
  2. این دمپختک را می توان با استفاده از گوشت چرخ کرده و مرغ ریش ریش شده نیز تهیه کرد.
  3. اگر از طعم کلم در غذا خوشتان نمی آید امکن حذف ان از دستور وجود دارد.



منبع

آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه دیپ مرغ پیش غذای خوشمزه و ساده برای مهمانی ها_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری: