توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه روکر انار، دسری شیک و جذاب برای شب یلدا_رستوران یاب

طرز تهیه روکر انار، دسری شیک و جذاب برای شب یلدا_رستوران یاب


روکر انار، دسری شیک و مجلسی با طعمی بی‌ نظیر است که با ترکیبی از ژله شفاف، خامه لطیف و دانه‌ های درخشان انار تهیه می‌ شود. این دسر لایه‌ ای با ظاهر جذاب و طعمی متفاوت، گزینه‌ ای عالی برای پذیرایی در شب یلدا و مهمانی‌ های خاص است. ترکیب بافت نرم لایه خامه‌ای با طعم ترش و شیرین انار، هر سلیقه‌ ای را راضی می‌ کند. اگر به دنبال دسری خوشمزه و چشم‌نواز برای جلب توجه مهمان‌ ها هستید، روکر انار را حتما امتحان کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه روکر انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم (لایه اول)

ژله آلوئه‌ ورا ۵۰ گرم (نصف بسته)
آب جوش ۳/۴ پیمانه
انار دانه‌ شده ۱ پیمانه

مواد لازم لایه دوم

پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
آب سرد ۱/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌ خوری
شیر ۲ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
پودر قند ۵ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی‌بور ۶۰ گرم
گردو خردشده ۱/۲ پیمانه
انار دانه‌ شده ۱ پیمانه

طرز تهیه روکر انار

مرحله اول: لایه اول

ژله آلوئه‌ورا را با آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب (بن‌ماری) قرار دهید تا ژله کاملا حل و شفاف شود. قالب را کمی چرب کنید و دانه‌های انار را در کف آن پخش کنید. ژله آلوئه‌ورای خنک‌شده را روی انارها بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه کمپوت سیب بدون شکر رژیمی و عالی با عسل_رستوران یاب

مرحله دوم: لایه دوم

پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا حل و شفاف شود. نشاسته ذرت، تخم‌مرغ، وانیل و یک پیمانه شیر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید. سپس پیمانه دوم شیر را اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کرمی یکدست حاصل شود. پنیر خامه‌ای را با پودر قند مخلوط کنید و به مواد کرمی خنک‌شده اضافه کنید.ژلاتین شفاف‌ شده، دانه‌های انار، گردوی خردشده (یا خلال پسته) و بیسکویت خردشده را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه دسر

مخلوط آماده‌شده برای لایه دوم را روی لایه نیم‌بند ژله آلوئه‌ورا در قالب بریزید. قالب را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا سفت شود. پس از سفت‌شدن دسر، آن را از قالب خارج کرده و سرو کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه موکتل هندوانه خنک و گوارا مخصوص تابستان_رستوران یاب

فوت و فن های دستور تهیه روکر انار

  1. در صورت تمایل، می‌توانید به جای ژله آلوئه‌ ورا از ژله انار استفاده کنید.
  • اشتراک گذاری: