رپ گوشت جزو برگر ها محسوب می شود که فوری تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. شما می توانید زمان هایی که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید از این غذا استفاده کنید. این غذا را می توانید به عنوان یک فینگرفود در جشن ها و مهمانی های خود نیز استفاده کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه رپ گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
پابریکا، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پودر سیر و نمک | کمی |
نان پیتا | 2 عدد |
خیار شور | 4 عدد |
سس مایونز | 2 ق غذا خوری |
ماست | 2 ق غذاغ خوری |
سبزیجات معطر | 1 ق غذا خوری |
فلفل سیاه | به میزان دلخواه |
پیاز را پوست کرده و ان را رنده کنید سپس پیاز را در یک دستمال ریخته و آب آن را جدا کنید. گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید و به ان پیاز آب گرفته شده را همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد گوشتی را روی نان پیتا یک لایه باز کنید.
کف یک تابه را با روغن چرب کنید و از طرف گوشتی نان را در تابه قرار دهید تا بپزد. مدت زمان لازم برای پخت 3 تا 4 دقیقه است. در ادامه نان را برگردانده تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
خیار شور را نگینی و ریز خرد کنید و در یک کاسه بریزید سپس به آن سس و ماست را افزوده و هم بزنید. در ادامه سبزیجات و فلفل را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید. به یک طرف نان پیتا از طرف گوشتی آن سس اضافه کنید و نان را تا کرده و میل کنید.