ریزوتو یکی از غذا های اصیل ایتالیایی است که بسیار محبوب است و انواع مختلفی دارد که در این دستور ریزوتو قارچ گفته شده است. مقدار مواد گفته شده در دستور مناسب 2 نفر است و به اندازه دلخواه می توانید آن را کم یا زیاد کنید. از این غذا یم توانید به عنوان یک غذای متفاوت و خاص در مهمانی های خود نیز استفاده کنید و لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه ریزوتو را به شما اموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
برنج ریزوتو | 100 گرم |
قارچ | 300 گرم |
آب گوشت | 400 میلی لیتر |
پنیر پارمزان | 30 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 3حبه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سرکه | 1 ق چای خوری |
آب | 1/2 لیوان |
شکر | 1 ق چای خوری |
روغن | مقداری |
ابتدا پیاز را پوست کرده و آن را رنده کنید. در یک قابلمه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا گرم شود سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا مقداری طلایی شود. قارچ ها را اسلایسی خرد کنید و به پیاز ها اضافه کنید.
مقداری قارچ ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و وقتی تغییر رنگ دادند برنج ریزوتو را به آن اضافه کنید سپس به اندازه 1/2 لیوان در یک کاسه اب بریزید و به آن سرکه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند سپس این ترکیب را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا مواد به خوبی بپزند. در ادامه آب گوشت را اضافه کنید سپس نمک و فلفل را بیفزایید.
در آخر پنیر پارمزان را رنده کرده و به غذا اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند سپس ریزوتو را از روی گاز برداشته و صبر کنید تا مقداری خنک شود سپس سرو کنید.