توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه ریزوتو ایتالیایی با قارچ بدون گوشت و مرغ_رستوران یاب

طرز تهیه ریزوتو ایتالیایی با قارچ بدون گوشت و مرغ_رستوران یاب

  • مرداد 4, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 145
  • 0 دیدگاه


ریزوتو یکی از غذا های اصیل ایتالیایی است که بسیار محبوب است و انواع مختلفی دارد که در این دستور ریزوتو قارچ گفته شده است. مقدار مواد گفته شده در دستور مناسب 2 نفر است و به اندازه دلخواه می توانید آن را کم یا زیاد کنید. از این غذا یم توانید به عنوان یک غذای متفاوت و خاص در مهمانی های خود نیز استفاده کنید و لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه ریزوتو را به شما اموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه ریزوتو

برنج ریزوتو 100 گرم
قارچ 300 گرم
آب گوشت 400 میلی لیتر
پنیر پارمزان 30 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 3حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه 1 ق چای خوری
آب 1/2 لیوان
شکر 1 ق چای خوری
روغن مقداری

طرز تهیه ریزوتو

مرحله اول: تفت دادن پیاز و قارچ

ابتدا پیاز را پوست کرده و آن را رنده کنید. در یک قابلمه روغن بریزید و آن را روی گاز قرار دهید تا گرم شود سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا مقداری طلایی شود. قارچ ها را اسلایسی خرد کنید و به پیاز ها اضافه کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه پلو عربی با گوشت فوق العاده لذیذ و مجلسی

مرحله دوم: اضافه کردن سایر مواد

مقداری قارچ ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و وقتی تغییر رنگ دادند برنج ریزوتو را به آن اضافه کنید سپس به اندازه 1/2 لیوان در یک کاسه اب بریزید و به آن سرکه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند سپس این ترکیب را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا مواد به خوبی بپزند. در ادامه آب گوشت را اضافه کنید سپس نمک و فلفل را بیفزایید.

مرحله سوم: پخت ریزوتو

در آخر پنیر پارمزان را رنده کرده و به غذا اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند سپس ریزوتو را از روی گاز برداشته و صبر کنید تا مقداری خنک شود سپس سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه ریزوتو

  1. شما می توانید درحین اضافه کرده پنیر پارمزان مقداری کره نیز برای خوشمزه تر شدن این غذا استفاده کنید.
  2. برای تهیه این غذا می توانید مقداری سبزیجات معطر را نیز خرد و برای عطر بیشتر استفاده کنید.
  3. به جای آب گوشت می توانید عصاره گوشت را نیز با مقداری آب ترکیب کرده و استفاده کنید.
  4. بهتر است برنج ریزوتو را از قبل مقداری خیس کنید سپس در هنگان پخت آب آن را جدا کرده و به مواد دیگر اضافه کنید تا بهتر جا بیفتد.
ادامه مطلب
طرز تهیه دمپختک نرگسی با گوشت و عدس مرحله به مرحله_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری: