زرشک پلو با گوشت قلقلی یکی از پلو های خوشمزه و ساده است که می تواند غذای جدیدی نیز به شمار رود. شما می توانید به عنوان تنوع زرشک پلو را به جای مرغ با گوشت قلقلی تهیه کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه زرشک پلو با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
برنج | 4 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
زرشک | 1 پیمانه |
شکر | 2 ق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
خلال پسته و بادام | 1/2 پیمانه |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | به میزان دلخواه |
ابتدا پیاز را پوست کرده و آن را رنده کنید سپس آب پیاز را بگیرید و آن را در یک کاسه بریزید. گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید و ادویه های گفته شده را همراه نمک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. در ادامه مقداری با دست ورز دهید تا به خوبی یکدست شود. به مدت 20 دقیقه مواد را در یخچال استراحت دهید سپس از مواد به اندازه فندوق بردارید و در کف دست گرد کنید. برنج را با مقداری آب خیس کنید و کنار بزارید.
زرشک را پاک کرده و 10 دقیقه در آب قرار دهید تا خیس بخورد. در یک تابه روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دیهد تا گرم شود سپس گوشت قلقلی ها را به تابه اضافه کرده و صبر کنید تا سرخ شود. زرشک را از آب خارج کرده و بزارید خشک و در ادامه در یک تابه بریزید و آن را تفت دهیدد. مقداری شکر به زرشک اضافه کنید و هم بزنید سپس روغن را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه زعفران دم کرده و خلال پسته و بادام را نیز بیفزایید و خوب تفت دهید.
برنج را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا بپزد و وقتی آب آن خشک شد روغن را به آن اضافه کنید و برنج را دم بگذارید. وقتی برنج پخت آن را در ظرف سرو بریزید. مقداری از برنج را با زعفران تزیین کرده و روی برنج بریزید و در ادامه ترکیب زرشک با خلال بادام را به غذا اضافه کنید. گوشت قلقلی ها را نیز در کنار برنج قرار دیهد و نوش جان کنید.