سالاد زیتون یکی از سالاد های پر طرفدار یونانی است که می توانید با استفاده از چند قلم مواد و در زمان کوتاهی آن را تیهه کنید. از خواص زیتون می توان به تنظیم کننده فشار خون، تقویت رشد مو، جوان کننده پوست و… اشاره کرد. اگر در دوران رژیم هستید باید حتما این سالاد را امتحان کنید چون این سالاد باعث احساس سیری در شما شده و باعث می شود کمتر غذا بخورید و دیر تر گرسنه شوید و همچنین باعث می شود پوست شما شاداب بماند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه سالاد زیتون را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
زیتون سبز بدون هسته | 1 کاسه |
پیازچه | 2 تا 3 ساقه |
جعفری | 4 تا 5 شاخه |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
گردو خرد شده | 1/2 فنجان |
روغن زیتون | 4 تا 5 ق غذا خوری |
سس انار | 2 تا 3 ق غذا خوری |
آبلیمو | 1 تا 2 ق غذا خوری |
نمک و پابریکا | کمی |
ابتدا هسته های زیتون را جدا کرده سپس با چاقو آن ها را اسلایسی برش بزنید و در یک کاسه بریزید. پیازچه را نیز شسته و ریز خرد کنید و به زیتون اضافه کنید. گوجه ها را با آب بشورید و ریز و مکعبی خرد کنید. جعفری را نیز پاک کرده و بشورید و بزارید خشک شود سپس خرد کنید و به سالاد بیفزایید.
مواد را با قاشق خوب هم بزنید و در ادامه گردو های خرد شده را اضافه کنید. سس انار و روغن زیتون را نیز به سالاد اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
آبلیمو و نمک را همراه پابریکا افزوده و دوباره هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب و یکدست شوند. سالاد را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت آن را سرو و میل کنید.