سالاد لوبیا سبز یک سالاد سالم و مفید است که می توانید به عنوان پیش غذا آن را سرو کنید یا اگر رژیم هستید از آن به عنوان یک وعده استفاده کنید. از خواص لوبیا سبز می توان به بهبود عملکرد گوارش، مفید برای افراد دیابتی و… اشاره کرد. این سالاد کاملا گیاهی بوده و افراد دارای رژیم گیاهخواری نیز می توانند از آن استفاده کنند. امروز در رستوران یاب طرز تهیه سالاد لوبیا سبز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
لوبیا سبز | 400 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد |
گوجه گیلاسی | مقداری |
پیازچه | 100 گرم |
جعفری | 50 گرم |
روغن زیتون برای گریل کردن | کمی |
نمک | 1 ق چای خوری |
کنجد | 1 ق غذا خوری |
آبلیمو | 2 ق غذا خوری |
فلفل سیاه | 1/2 ق چای خوری |
روغن زیتون | 4 ق غذا خوری |
پودر پیاز | 1 ق چای خوری |
گوجه های گیلاسی را از وسط برش زده و در سینی فر بچینید و روی آن روغن زیتون بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر با دمای 250 درجه گریل کنید. لوبیا سبز ها را پاک کرده و با آب بشورید سپس در یک قابلمه آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید سپس لوبیا سبز ها را در آن ریخته و بزارید به مدت 30 دقیقه بپزد.
سیب زمینی را پوست کرده و مربعی خرد کنید و به قابلمه حاوی لوبیا سبز اضافه کنید و بزارید به مدت 15 دقیقه دیگر بپزد. پیازچه و جعفری را ریز خرد کنید و در یک کاسه بریزید سپس سیب زمینیی و لوبیا سبز پخته شده را آبکشی کرده و به کاسه اضافه کنید.
گوجه های گیلاسی را نیز به مواد اضافه کنید و مواد را مقداری هم بزنید. فلفل سیاه و نمک را همراه کنجد و پودر پیاز به سالاد اضافه کنید و در آخر آبلیمو و روغن زیتون را نیز اضافه کرده و با قاشق مواد را خوب هم بزنید.