سالاد چومین یکی از سالاد های چینی است که بسیار سالم و مقوی است. از این سالاد می توایند به عنوان یک پیش غذای یا غذای اصلی متنوع و متفاوت استفاده کنید و دیگر از سالاد های تکراری استفاده نکنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه سالاد چومین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
نودل چومین | 300 گرم |
سیر | 3 حبه |
پیاز | 1 عدد |
زردک | 1 عدد |
فلفل دلمه سبز و قرمز | 1/2 عدد |
کلم بنفش خرد شده | 1 پیمانه |
پیازچه | مقداری |
سس سویا | 1 ق غذا خوری |
سس فلفل تند | 1 ق غذا خوری |
فلفل سیاه | 1/2 ق چای خوری |
نمک | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
در یک قابلمه مقداری اب بریزید و آن را روی گاز قرار دهید و بزارید آب به جوش بیاید. سپس نودل های چومین را همراه مقداری نمک در قابلمه بریزید و با چنگال مقداری رشته ها را از هم باز کنید. بزارید چومین ها به مدت 5 دقیقه بپزد سپس آن را در ابکش بریزید تا آب آن جدا شود.
در یک تابه مقدرای روغن بریزید سپس سیر را له کرده و به تابه اضافه کنید و تفت دهید. پیاز را نیز خرد کرده و اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه همراه سیر سرخ کنید. هویج را خلالی خرد کرده و به مواد تابه اضافه کنید و تفت دهید. فلفل دلمه ای را نیز با آب شسته و خرد کنید و به مدت 2 دقیقه با مواد دیگر سرخ کنید.
کلم بنفش را نیز خرد کرده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید. در ادامه پیازچه خرد شده را نیز به مدت 2 دقیقه با مواد دیگر تفت داده و نمک را به آن اضافه کنید. چومین ها را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. سس سویاو فلفل را همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و بعد از اینکه خوب هم زدید تابه را از روی گاز بردارید.