توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه سوپانگل شکلاتی دسر ترکیه ای با طعم مزه عالی_رستوران یاب

طرز تهیه سوپانگل شکلاتی دسر ترکیه ای با طعم مزه عالی_رستوران یاب

  • اسفند 12, 781
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 332
  • 0 دیدگاه


سوپانگل یکی از دسر های معروف و محبوب ترکیه است که در کشور های دیگر نیز تهیه می شود. سوپانگل را می توانید به صورت شکلاتی یا سفید تهیه کنید که در این دستور سوپانگل شکلاتی آموزش داده شده است. از این دسر می توانید در مهمانی ها و جشن های خود نیز استفاده کنید. مقدار مواد گفته شده در دستور مناسب 8 نفر می باشد. شما می توانید این دسر را در ظرف های کوچک سرو ریخته و تزیین کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه سوپانگل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه سوپانگل

آرد قنادی 1 استکان
شکر 1 استکان
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 ق چای خوری
شیر 1 لیتر
پودر کاکائو 3 ق غذا خوری
کره 1 ق غذا خوری
شکلات تلخ 100 گرم
آب یخ 1 استکان

طرز تهیه سوپانگل

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

ابتدا آرد را الک کرده و در یک قابلمه بریزید سپس شکر را همراه پودر کاکائو الک شده به قابلمه اضافه کنید. در ادامه تخم مرغ را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید و زرده را به مواد بیفزایید. وانیل و شیر را نیز به مواد اضافه کنید و مقداری هم بزنید سپس قابلمه را روی گاز قرار داده و دوباره هم بزنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه خوراک دل و جگر و قلوه خوشمزه گوسفندی_رستوران یاب

مرحله دوم: اضافه کردن کره و شکلات

حرارت باید ملایم باشد و باید به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و وقتی به غلظت رسید شکلات تلخ و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و ترکیب شوند.

مرحله سوم: تهیه سوپانگل

در این مرحله وقتی مواد به طور کامل ترکیب شده بودند آب یخ را اضافه کنید و مقداری صبر کنید سپس سوپانگل را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خنک شود و با مواد دلخواه تزیین کنید.

فوت و فن های طرز تهیه سوپانگل

  1. امکان حذف آب یخ وجود دارد اما استفاده از آن باعث می شود سوپانگل شما بافت براق و صاف داشته باشد.
  2. می توانید برای سرو دسر از کیک اسفنجی یا بیسکوییت خرد شده در لا به لای دسر استفاده کنید.
  3. برای تزیین روی سوپانگل می توانید از پسته، شکلات رنده شده و سایر مواد استفاده کنید.
  4. شما می توایند مقداری موز را پوره کرده و در هنگام ترکیب کردن مواد اضافه کنید تا یک سوپانگل شکلاتی موزی داشته باشید.
  5. بهتر است بعد از تهیه این دسر مقداری آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس سرو کنید.
ادامه مطلب
طرز تهیه نان فطیر مغزدار خانگی (ایشلی فطیر) نرم و خوشمزه_رستوران یاب



منبع

  • اشتراک گذاری: