سوپانگل یکی از دسر های معروف و محبوب ترکیه است که در کشور های دیگر نیز تهیه می شود. سوپانگل را می توانید به صورت شکلاتی یا سفید تهیه کنید که در این دستور سوپانگل شکلاتی آموزش داده شده است. از این دسر می توانید در مهمانی ها و جشن های خود نیز استفاده کنید. مقدار مواد گفته شده در دستور مناسب 8 نفر می باشد. شما می توانید این دسر را در ظرف های کوچک سرو ریخته و تزیین کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه سوپانگل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد قنادی | 1 استکان |
شکر | 1 استکان |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | 1 ق چای خوری |
شیر | 1 لیتر |
پودر کاکائو | 3 ق غذا خوری |
کره | 1 ق غذا خوری |
شکلات تلخ | 100 گرم |
آب یخ | 1 استکان |
ابتدا آرد را الک کرده و در یک قابلمه بریزید سپس شکر را همراه پودر کاکائو الک شده به قابلمه اضافه کنید. در ادامه تخم مرغ را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید و زرده را به مواد بیفزایید. وانیل و شیر را نیز به مواد اضافه کنید و مقداری هم بزنید سپس قابلمه را روی گاز قرار داده و دوباره هم بزنید.
حرارت باید ملایم باشد و باید به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و وقتی به غلظت رسید شکلات تلخ و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و ترکیب شوند.
در این مرحله وقتی مواد به طور کامل ترکیب شده بودند آب یخ را اضافه کنید و مقداری صبر کنید سپس سوپانگل را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خنک شود و با مواد دلخواه تزیین کنید.