شکلات دبی یک دسر لذیذ و متفاوت است که با ترکیب شکلات، رشته شعریه، کره پسته و ارده تهیه میشود. این شکلات بهدلیل لایههای متنوع و طعم منحصربهفردش، انتخابی عالی برای دوستداران دسرهای خاص و خانگی است. کیفیت مواد اولیه، بهویژه شکلات و کره پسته، تأثیر چشمگیری در طعم نهایی دارد. این دسر برای پذیراییهای شیک و همچنین میانوعدهای خوشمزه، ایدهآل است. با کمی خلاقیت میتوانید آن را به دلخواه تزئین کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه شکلات دبی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
شکلات تختهای | ۶۰ درصد (یا به دلخواه): ۱۵۰ گرم |
رشته شعریه | نصف بیشتر از یک بسته |
کره | ۴۰ گرم + ۲ قاشق غذاخوری سرپر |
کره پسته | ۲ قاشق غذاخوری |
ارده | ۲ قاشق چای خوری |
شکلات را خرد کرده و به روش بنماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید. سپس مقداری از شکلات ذوبشده را در قالبهای شکلاتی بریزید، سطح آن را صاف کنید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
رشته شعریه را خرد کنید و با ۴۰ گرم کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و طلایی شود.
رشتههای تفت داده شده را از روی حرارت بردارید و به آن کره پسته و ارده اضافه کنید. مواد را کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم: تهیه شکلات دبی
مخلوط میانی را روی لایه اول شکلات در قالب بریزید و صاف کنید. سپس لایه آخر شکلات ذوب شده را روی آن بریزید و سطح را یکدست کنید. قالب را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلاتها کاملا سفت شوند.