شیرین عسل یکی از بیسکوییت های شکلاتی خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. با استفاده از مواد در دسترس و صرف مقداری زمان می توانید در خانه یک شیرین عسل خوشمزه تهیه کنید. از این شیرین عسل ها می توانید برای تغذیه مدرسه کودکان نیز استفاده کنید و دیگر نگران سالم نبودن و داشتن مواد نگه دارنده آن نباشید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه شیرین عسل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
پودر ژله | 1 بسته |
آب جوش | 1/3 لیوان |
شکر | 1 ق سر خالی |
شکلات تخته ای | به میزان لازم |
بیسکوییت ساقه طلایی | 2 بسته |
روغن مایع | کمی |
ابتدا پودر ژله را در یک کاسه بریزید و به آن آب جوش و شکر را اضافه کنید و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا مواد حل شوند سپس با همزن برقی به مدت 4 تا 7 دقیقه با دور تند مواد را هم بزنید تا غلیظ و کرمی شود.
مواد کرمی تهیه شده را در قیف بریزید و روی بیسکوییت پایپ کنید و یک عدد بیسکوییت دیگر روی آن قرار دهید. شکلات تخته ای را روی بخار کتری در حال جوش قرار داده و هم بزنید تا بنماری شود سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید تا شکلات مقداری رقیق شود.
شیرین عسل های تهیه شده را در شکلات بغلتانید تا تمام قسمت های آن شکلاتی شود سپس روی یک کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات روی آن ها خشک شود. شیرین عسل های خوشمزه شما آماده است و می توانید میل کنید نوش جان.