شیر طالبی یکی از نوشیدنی های سالم و خنک است که می توانید از آن استفاده کنید. از خواص طالبی می توان به حفظ سلامت قلب و چشم، سلامت پوست و… اشاره کرد. از شیر طالبی می توانید در وعده صبحانه و عصرانه یا به عنوان یک میان وعده مقوی استفاده کنید. شیر طالبی می تواند برای کودکانی که از خوردن شیر خوششان نمی آید هم گزینه مناسبی باشد چون ترکیب کردن شیر با طالبی باعث از بین رفتن طعم شیر تا حدی می شود. امروز در رستوران یاب طرز تهیه شیر طالبی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
طالبی متوسط | 1 عدد |
شیر | 1 الی 1 و 1/2 لیوان |
بستنی سنتی وانیلی | 2 اسکوپ |
گلاب | 2 الی 3 ق غذا خوری |
شکر | 3 ق غذا خوری |
طالبی را با آب بشورید سپس با چاقو پوست کنید و خرد کرده و در یک ظرف بریزید سپس طالبی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. شیر را نیز در یخچال قرار دهید اما نباید خیلی در یخچال بماند و نباید یخ بزند.
طالبی را از فریزر به همراه شیر خارج کنید و در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا مواد مخلوط شوند. در ادامه بستنی وانیلی و شیر را همراه شگلاب و شکر به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
بعد از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند مواد را از مخلوط کن خارج کرده و در ظرف سرو مورد نظر بریزید و می توانید به عنوان تزیین مقداری بستنی یا شکلات رنده شده را در کنار آن قرار داده سپس نوش جان کنید.