لواشک آلو قرمز یکی از ترش ترین لواشک ها است که محبوبیت زیادی دارد. شما با استفاده از این دستور می توانید یک لواشک آسان و خوشمزه تهیه و لذت ببرید. از خواص آلو قرمز می توان به درمان دیابت، پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، محافظت از قلب، سلامت استخوان ها و… اشاره کرد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه لواشک آلو قرمز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آلو قرمز | 1 کیلو گرم |
آب | 1 لیوان |
نمک | 1 ق چ خوری |
شیره خرما | 1/2 استکان |
آلو ها را با آب بشورید و در یک قابلمه بریزید و به آن آب بیفزایید. درب قابلمه را ببندید و آن را روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بپزد و مقداری نرم شود. درب قابلمه را بردارید و مقداری آلو ها را هم بزنید و ببینید که نرم و له شده اند یا خیر و اگر نرم شده بودند نمک را اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن نمک مقداری آلو ها را هم بزنید و در نهایت قابلمه را از روی گاز بردارید. با استفاده از یک صافی هسته های آلو را جدا کرده و با گوشکوب برقی آن را پوره کنید. پوره آلو را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
شیره خرما را در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. درب قابلمه را قرار داده تا لواشک بپزد و وقتی شروع به قل زدن کرد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. روی سینی یک نایلون بزرگ پهن کنید و با روغن مقداری آن را چرب کنید و مواد لواشک را روی آن بریزید و پخش و صاف کنید. سینی را در معرض آفتاب یا در محیط خانه به مدت 4 تا 5 روز قرار دهید تا لواشک شما آماده شود.