مافین اسفناج یک مافین سالم و خوشمزه است که با استفاده از اسفناج، آرد، پنیر و سایر مواد تهیه می شود. که البته شما می توانید از مرغ یا گوشت چرخ کرده نیز در تهیه آن استفاده کنید اما در این دستور از آن ها استفاده نشده است. از خواص اسفناج می توان به تقویت استخوان ها، کنترل دیابت و…اشاره کرد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه مافین اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ | 2 عدد |
ماست | 250 گرم |
روغن | 80 گرم |
اسفناج پخته | 200 گرم |
پنیر فتا | 150 گرم |
قارچ | 8 عدد |
نمک | 1 ق چای خوری |
بکینگ پودر | 2 ق چای خوری |
آرد قنادی | 350 گرم |
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و به آن مقداری نمک و ماست اضافه کنید. سپس روغن را نیز اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه به خوبی هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با هم در یک کاسه دیگر بریزید و هم بزنید سپس روی مواد مایع الک کنید و با قاشق مواد را هم بزنید.
اسفناج ها را پاک کرده و بشورید سپس بزارید خشک شود و در ادامه آن را خرد کنید و آب پز کنید. در ادامه آن را به مواد اضافه کنید. قارچ ها را اسلایسی خرد کرده و همراه پنیر های خرد شده به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
در ادامه مواد تهیه شده را در کپسول مخصوص مافیت ریخته و در فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد. بعد از پخت ابتدا صبر کنید تا مافین ها خنک شوند سپس آن ها را از ظرف خارج کنید نوش جان.