ملاقورمه یکی از غذاهای محلی و لذیذ است که با ترکیب بادمجان، گوجه و سبزیجات معطر تهیه میشود. این غذا در برخی روشهای پخت با تخممرغ آماده میشود، اما در این دستور، نسخهای بدون تخممرغ را آموزش میدهیم که همچنان خوشطعم و دلچسب خواهد بود. اگر به غذاهای گیاهی و ساده علاقه دارید، این دستور را امتحان کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه ملا قورمه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
بادمجان | 6 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
جعفری و نعناع ساطوری شده | 1/4 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 5 حبه |
آبغوره | به مقدار لازم |
زردچوبه، نمک و ادویه | به مقدار لازم |
بادمجانها را بهصورت نگینی خرد کرده و جداگانه در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.پیاز را خرد کرده و در تابهای دیگر با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
سیرهای خردشده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود. بادمجانهای سرخشده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. گوجهفرنگیها را بهصورت نگینی خرد کرده و به ترکیب اضافه کنید.
جعفری و نعناع ساطوریشده را همراه با نمک و ادویه دلخواه داخل تابه بریزید. درِ تابه را گذاشته و اجازه دهید مواد با آب گوجهفرنگی بپزند. در ۵ دقیقه آخر، آبغوره را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه، غذا را از روی حرارت بردارید.