موکتل هندوانه یک نوشیدنی خنک و جذاب تابستانی است که باعث خنک شدن بدن در روز های گرم می شود. موکتل هندوانه را معمولا با ترکیب لیمو به همراه نعنا یا گل محمدی یا سایر میوه ها تهیه می کنند. شما می توانید موکتل هندوانه را نیز برای پذیرایی های خود در جشن ها و مهمانی ها نیز استفاده کنید و از آن لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه موکتل هندوانه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
گل سرخ | 1/2 لیوان |
آب | 1/2 لیوان |
شکر | 1/2 لیوان |
هندوانه خورد شده | 3 لیوان |
لیمو ترش | 2 عدد |
گل سرخ یا محمدی را در یک قابلمه بریزید و به آن آب و شکر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در آب حل شود. مقداری این ترکیب را هم بزنید تا شهد گل محمدی تهیه شود. مواد را از صافی رد کنید و شهد گل محمدی را در یک کاسه بریزید.
هندوانه را پوست کرده و خرد کنید سپس در مخلوط کن یا میکسر بریزید. لیمو ترش ها را برش زده و آب آن را بگیرید و به مخلوط کن بیفزایید. در ادامه شهد گل سرخ را نیز اضافه کنید ومخلوط کن را روشن کنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مخلوط کن را خاموش کرده و موکتل هندوانه را در لیوان مورد نظر برای سرو بریزید و یک تکه هندوانه یا لیمو روی لبه لیوان قرار دهید و آن را مقداری در یخچال قرار داده تا خنک شود و سپس سرو کنید.