نان زعتر یکی از نان های عربی است که با استفاده از یک ادویه عربی به نام زعتر تهیه می شود و عطر و طعم خاص و خوبی دارد. از این نان می توانید در وعده صبحانه و عصرانه استفاده کنید و لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه نان زعتر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد سفید | 500 گرم |
آب ولرم | 240 میلی لیتر |
مایه خمیر | 4 گرم |
شکر | 5 گرم |
نمک | 10 گرم |
روغن زیتون | 15 میلی لیتر |
ادویه زعتر | مقداری |
روغن زیتون برای رومال | کمی |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
آب ولرم را در یک کاسه بریزید و به آن شکر و مخمر را اضافه کنید. در ادامه نمک و روغن زیتون را نیز اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند. آرد را کم کم الک کنید و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک خمیر چسبنده و شل تهیه شود.
روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه به آن استراحت دهید سپس با دست خمیر را از زیر به رو بیاورید. دوباره 40 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید. روی سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید سپس خمیر را در سینی بریزید و دوباره به مدت 2 ساعت به خمیر استراحت دهید.
زعتر را با روغن زیتون مخلوط کرده و با فرچه قنادی روی خمیر بمالید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 200 درجه قرار دهید سپس خارج کرده و روی نان پنیر پیتزا بریزید و به مدت 10 دقیقه دیگر با دمای 180 درجه بزارید بپزد نوش جان.