نان لواش با آرد جو یکی از نان های سالم و آسان است که شما می توانید آن را در تابه و خانه تهیه کنید. خمیر این نان به راحتی قابل تهیه است و به 20 دقیقه استراحت نیاز دارد و فوری تهیه می شود. امروز در رستوران یاب طرز تهیه نان لواش با آرد جو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد سفید | 1 و 1/2 پیمانه یا 225 گرم |
آرد جو | 1/2 پیمانه یا 75 گرم |
نمک | 1/2 ق چای خوری |
آب ولرم | حدود 1 لیوان |
روغن مایع | 1 ق غذا خوری |
ابتدا آرد سفید را در الک ریخته و الک کنید و در یک کاسه بریزید سپس آرد جو را در کاسه الک کنید و در ادامه نمک را به مواد اضافه کنید. با قاشق مواد را خوب مخلوط کنید سپس آب را کم کم اضافه کنید و با دست مواد را هم بزنید. آب را تا جایی اضافه کنید که خمیر منسجم شود.
روغن را به خمیر اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با خمیر زن خمیر را ورز دهید و اگر خمیر زن در دسترس نبود می توانید به مدت 10 دقیقه خمیر را با دست ورز دهید. روی خمیر نایلون بکشید و به مدت 20 دقیقه به آن استراحت دهید. در ادامه خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و یک سطح صاف را آردپاشی کرده و خمیر ها را روی آن قرار داده و با وردنه پهن کنبد.
یک تابه را روی گاز قرار دهید و حرارت را روی ملایم قرار دهید و بزارید تابه به مدت 15 دقیقه روی شعله گرم و داغ شود سپس نان را در آن قرار داده و صبر کنید تا کمی حباب و پف بزند سپس آن را برگردانده تا طرف دیگر نیز به خوبی بپزد. سپس نان را از تابه خارج کرده و نان های دیگر را نیز به همین صورت تهیه کنید.