توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه پاناکوتا انار قالبی برای 10 نفر، جذاب برای دسر شب یلدا_رستوران یاب

طرز تهیه پاناکوتا انار قالبی برای 10 نفر، جذاب برای دسر شب یلدا_رستوران یاب

  • شهریور 26, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 59
  • 0 دیدگاه


پاناکوتا انار یکی از دسرهای زیبا و خوش‌طعم است که به‌ویژه برای شب یلدا، با رنگ قرمز جذاب انار، جلوه‌ ای شیک و مناسب این شب ایجاد می‌ کند. این دسر از ترکیب لایه‌ های خامه‌ ای پاناکوتا با ژله شفاف انار تهیه می‌شود و با دانه‌ های انار و خلال پسته تزیین می‌ گردد که نمادی از فراوانی و شادابی است. پاناکوتا انار را می‌ توان در انواع قالب‌ه ای کوچک و بزرگ آماده کرد؛ از قالب‌های تک‌ن فره شیشه‌ای گرفته تا قالب‌ های سیلیکونی یا پلاستیکی یا ساده که برای مهمانی‌ها بسیار کاربردی هستند. این دسر علاوه بر طعم دلپذیر، ظاهری چشم‌نواز دارد و به راحتی تهیه می‌ شود، بنابراین انتخابی ایده‌ آل برای تزئین سفره شب یلدای شماست. امروز در رستوران یاب طرز تهیه پاناکوتا انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

ادامه مطلب
طرز تهیه کاپ کیک پلنگی شیک و جذاب برای مهمانی ها_رستوران یاب

مواد لازم

ژله آلوورا 1 بسته
آب جوش 1 و نیم لیوان
دانه‌های انار به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم

مواد لازم برای پاناکوتا

شیر 2 لیوان
شکر 1/2 لیوان
وانیل نوک قاشق چای‌ خوری
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذا خوری
خامه صبحانه 100 گرم

طرز تهیه پاناکوتا انار

مرحله اول: تهیه ژله انار

ژله آلوورا را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا حل شود. قالب موردنظر را کمی چرب کنید. مقداری دانه انار و خلال پسته در کف قالب بریزید و 6 قاشق از ژله آماده‌شده را روی آن بریزید. قالب را به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی ببندد. این کار را در 4 تا 5 مرحله تکرار کنید تا انار و پسته در تمام لایه‌ها به‌طور یکنواخت قرار گیرند و ته‌ نشین نشوند.

ادامه مطلب
طرز تهیه زرشک پلو با گوشت قلقلی ساده و سریع با دستور ویژه_رستوران یاب

مرحله دوم: تهیه پاناکوتا

شیر، شکر و وانیل را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. پودر ژلاتین را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا حل شود، سپس آن را به مخلوط شیر اضافه کنید. خامه صبحانه را با کمی شیر رقیق کنید و به مخلوط پاناکوتا بیفزایید. اجازه دهید پاناکوتا کمی سرد شود.

مرحله سوم: تهیه لایه

پاناکوتای سرد شده را به آرامی روی ژله نیم‌بسته بریزید. قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید دسر کاملا ببندد. با کمک کارد، ژله را از دیواره‌های قالب جدا کنید. قالب را به مدت 20 ثانیه در آب گرم قرار دهید. قالب را روی ظرف سرو برگردانید. اگر ظرف خیس باشد، می‌توانید ژله را تنظیم کرده و در جای مناسب قرار دهید. نوش جان

ادامه مطلب
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی یخچالی با ساقه طلایی و پنیر ماسکارپونه_رستوران یاب

فوت و فن های دستور پخت پاناکوتا انار

  1. برای قسمت پاناکوتا می‌توانید به‌جای خامه از ژله بستنی استفاده کنید.
  2. یک بسته ژله آلوورا یا ژله قرمز را با یک لیوان آب جوش حل کنید و با یک لیوان بستنی وانیلی (به دمای محیط رسیده) مخلوط کنید.
آخرین مطالب
ادامه مطلب
طرز تهیه مارمالاد زرشک تازه غلیظ و عالی بدون شکرک_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری: