توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه پلمبیر آناناس با طعم متفاوت و جذاب برای مهمانی ها_رستوران یاب

طرز تهیه پلمبیر آناناس با طعم متفاوت و جذاب برای مهمانی ها_رستوران یاب


دسر پلمبیر آناناس نه تنها طعمی فوق‌ العاده دارد، بلکه خواص بسیار مفیدی نیز برای بدن شما به همراه دارد. آناناس سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و همچنین دارای خاصیت ضدالتهابی است. این میوه به هضم غذا کمک می‌ کند و سرشار از فیبر است که برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. ترکیب طعم شیرین آناناس با خامه و پسته، این دسر را به انتخابی خاص برای مهمانی‌ها تبدیل می‌کند و علاوه بر طعم، سلامتی را نیز برای شما به ارمغان می‌آورد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه پلمبیر آناناس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

خامه صبحانه 1 بسته
وانیل 1/2 قاشق چای‌ خوری
کمپوت آناناس (مدل متوسط) 1 عدد
ژله الورا 1 بسته
خلال پسته 1 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 لیوان
مغز پسته 15 عدد (نصف شده)
آب سرد 1/2 لیوان
پنیر خامه‌ای 1 بسته (300 گرم)
شیر پرچرب 2 لیوان (در صورت استفاده از قالب کوچک، 1 لیوان)
آب کمپوت آناناس به مقدار لازم
حلقه‌های آناناس خرد شده چند عدد

طرز تهیه پلمبیر آناناس

مرحله اول: تهیه ژله الورا

ژله الورا را داخل 1/2 لیوان آب جوش حل کنید. پس از خنک شدن، یک لایه نازک از آن را کف قالب چرب شده بریزید و اجازه دهید نیم‌بند شود. سپس حلقه‌ های آناناس، خلال پسته و مغز پسته را روی ژله بریزید و باقی‌مانده ژله را اضافه کنید. قالب را داخل یخچال بگذارید تا ژله کاملا ببندد.

ادامه مطلب
طرز تهیه ماست خامه ای خانگی سفت با شیر تازه گاو_رستوران یاب

مرحله دوم: تهیه مخلوط پنیری و خامه‌

پودر ژلاتین را روی 1/2 لیوان آب سرد بریزید و بگذارید پفکی شود. سپس آن را روی بخار کتری بن‌ماری کنید تا صاف و شفاف شود. پنیر خامه‌ای و شکر را در یک ظرف بریزید و با پشت قاشق مخلوط کنید. خامه را اضافه کنید و مخلوط را روی بخار کتری یا در مایکروویو گرم کنید تا یکدست شود. وانیل و ژلاتین بن‌ ماری‌شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن شیر و آب کمپوت آناناس

آب کمپوت آناناس، شیر پرچرب و تکه‌های آناناس خرد شده را به مخلوط پنیری و خامه‌ ای اضافه کرده و خوب هم بزنید. دسر را از یخچال بیرون بیاورید و مخلوط پنیری و خامه‌ ای را روی آن بریزید. سپس قالب را دوباره به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا بسته شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه میرزا قاسمی: رستورانی و خوشمزه با لذت آشپزی

مرحله چهارم: تهیه دسر

بعد از گذشت این زمان، لبه‌ های دسر را با دست از قالب جدا کنید. ظرف سرو را با آب مرطوب کنید و دسر را به‌ آرامی داخل آن برگردانید. رطوبت کف ظرف سرو باعث می‌شود که دسر راحت جابجا شود و در صورت نیاز به تنظیم موقعیت، مشکلی پیش نیاید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پلمبیر آناناس

  1. از هر طعم پودر ژله می توانید استفاده کتید و میوه خرد شده داخل دسر رو متناسب با طعم ژله لنتخاب کنید.
  2. می توانید از آب کمپوت به جای آب معمولی برای حل کردن ژله استفاده کنید که در این صورت دسر شما شیرین تر می شود.
  3. از میوه‌ های مختلف بنا به سلیقه خودتون می توانید استفاده کنید.
  4. برای اینکه تگه های میوه داخل دسر تهنشین نشود مواد دسر رو چند دقیقه در یخچال بذارید و مدام چک کنید وقتی به علظت سفیده تخم مرغ رسید میوه خرد شده رو بهش اضافه کنید.
ادامه مطلب
طرز تهیه کیک با تکه های شکلات پف دار برای 8 نفر_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری: