پودینگ قهوه یکی از پودینگ های خوش طعم است که بافتی نرم و عالی داردر و می توانید به عنوان دسر از آن استفاده کنید. از خواص قهوه می توان به کاهش چربی بدن، کاهش ریسک بیماری های کبدی و… اشاره کرد. در این روش در تهیه این پودینگ شما از انواع قهوه با روش های تهیه متفاوت می توانید استفاده کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه پودینگ قهوه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
شیر | 2 لیوان |
نشاسته ذرت | 40 گرم یا 3 ق غذا خوری |
قهوه دم کرده | 1 فنجان |
شکر | 1/3 لیوان |
پودر کاکائو | مقداری |
کره | مقداری |
وانیل | کمی |
بیسکوییت و گردو خرد شده | به میزان لازم |
ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و به آن نشاسته ذرت را اضافه کنید. قهوه آماده را در یک فنجان بریزید و به آن آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. در ادامه قهوه تهیه شده را نیز به مواد بیفزایید و به آن شکر را نیز اضافه کنید. پودر کاکائو را نیز الک کرده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا به غلظت برسد. وقتی پودینگ به غلظت فرنی رسید مقداری وانیل و کره را به آن اضافه کنید و بعد از حل شدن قابلمه را از روی گاز بردارید.
یک لایه از پودینگ تهیه شده در ظرف سرو بریزید و بیسکوییت خرد شده را روی آن بریزید. دوباره یک لایه از پودینگ بریزید و به دلخواه گردو خرد شده یا بیسکوییت خرد شده روی آن بریزید و این کار را تا جایی که مواد پودینگ تمام شود ادامه دهید. به مدت 4 الی 5 ساعت پودینگ را در یخچال قرار دهید سپس میل کنید.