توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه پیراشکی سیب درختی با دارچین و طعمی بی نظیر_رستوران یاب

طرز تهیه پیراشکی سیب درختی با دارچین و طعمی بی نظیر_رستوران یاب

  • مرداد 25, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 121
  • 0 دیدگاه


پیراشکی سیب یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که تهیه آن بسیار آسان و سریع است. با ترکیب تخم‌مرغ، شکر، سیب رنده شده و آرد، این دسر خوش‌عطر و طعمی لذیذ به شما ارائه می‌دهد. برای تهیه‌اش، تخم‌مرغ و شکر را هم بزنید، سپس سیب‌های رنده شده و دارچین را اضافه کنید. بعد از افزودن آرد و بکینگ پودر، مواد را به خوبی هم بزنید. پیراشکی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. در نهایت، می‌توانید آن‌ها را با پودر قند یا سس شکلات تزئین کرده و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید. امروز در پارسی دی طرز تهیه پیراشکی سیب را به شما آموزش خواهیم داد ه

مواد لازم

تخم مرغ 1 عدد
شکر 4 ق غذا خوری
سیب 2 عدد
آرد ۱ لیوان سر خالی
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل ۱ قاشق چای‌ خوری
روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه پیراشکی سیب

مرحله اول: مخلوط کردن تخم مرغ

تخم‌ مرغ و وانیل را با هم بزنید تا از لختگی در بیاید. شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.

ادامه مطلب
طرز تهیه شکلات دست ساز خانگی با موز و کره بادام زمینی مخصوص پذیرایی

مرحله دوم: افزودن سیب

سیب‌ ها را رنده کنید و آب آن‌ها را کاملاً بگیرید. سپس با دارچین مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. خوب هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم: سرخ کردن

روغن را در قابلمه با حرارت ملایم داغ کنید. از مخلوط با قاشق بردارید و در دست فرم دهید (اگر به دست چسبید، کمی دست خود را خیس کنید). پیراشکی‌ها را داخل روغن داغ قرار دهید و روغن داغ را روی آن‌ها بریزید تا پف کنند. هر طرف یک دقیقه طول می‌کشد تا سرخ شود.

فوت و فن های دستور پخت پیراشکی سیب

  1. اگر حرارت زیاد باشد، پیراشکی می‌سوزد و داخلش خام می‌ماند و اگر حرارت کم باشد، روغن زیادی جذب می‌کند.
  2. بعد از سرخ شدن و خنک شدن، با پودر قند یا سس شکلات تزئین کنید.
ادامه مطلب
طرز تهیه بامیه خانگی آسان با پیمانه لیوان به روش بازاری_رستوران یاب
  • اشتراک گذاری: