توضیحات img

خوش آمدید

طرز تهیه پیراشکی شکری بازاری با خمیرمایه و شیر بدون فر_رستوران یاب

طرز تهیه پیراشکی شکری بازاری با خمیرمایه و شیر بدون فر_رستوران یاب

  • فروردین 2, 782
  • ‏0 لایک
  • مشاهده 372
  • 0 دیدگاه


پیراشکی شکری یکی از تنقلات خوشمزه ای است که بسیار پر طرفدار است. پیراشکی انواع مختلفی دارد از جمله پیراشکی شکلاتی، شکری، ساده و… که هر کدام طعم مخصوص خود را دارد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه پیراشکی شکری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه پیراشکی شکری

شیر 1 لیوان
خمیر مایه 1/2 ق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 3 لیوان
نمک 1 ق چای خوری
کره 2 ق غذا خوری یا 5 گرم
شکر به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی شکری

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا مقداری گرم شود. سپس شیر را از روی گاز برداشته و خمیر مایه را به آن اضافه کنید. تخم مرغ را بکشنید و به مواد بیفزایید و با همزن دستی یا قاشق مواد را مخلوط کنید. آرد را الک کرده و به مواد ترکیب شده بیفزایید و به آرامی هم بزنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه جیب تاجر با مرغ و نان تست ترد و خوشمزه برای مهمانی

مرحله دوم: استراحت دادن به خمیر

نمک را نیز به مواد اضافه کنید و با دست مواد را کمی ورز دهید تا خمیر جمع شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه به آن در محیط خانه استراحت دهید تا خمیر پف کند. کره هم دمای محیط را به خمیر اضافه کنید و با دست دوباره مخلوط کنید و به مدت یک ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر بیشتر پف کند.

مرحله سوم: سرخ کردن پیراشکی ها

پف خمیر را با دست مقداری بگیرید و با وردنه به قطر یک سانت روی یک سطح صاف و آردپاشی شده پهن کنید. خمیر را برش های نواری بزنید و آن را به حالت مارپیچی بپیچید و در سینی فر قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا به مدت یک ربع استراحت کند. در یک قابلمه روغن بریزید و پیراشکی ها را در آن قرار داده تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن را در شکر بغلتانید و میل کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه حلوای کدو حلوایی با پیمانه و آرد گندم گام به گام_رستوران یاب



منبع

  • اشتراک گذاری: