چیزکیک توت فرنگی یک دسر خوشمزه و مناسب برای مهمانی ها و جشن های مختلف است. این دسر با طعم دلپذیر توت فرنگی و کرمی نرم پنیر ماسکارپونه، ترکیب فوقالعاده ای از طعم های شیرین و ترش را ارائه میدهد. پایه بیسکوییتی ترد و لایه های خامهای آن به همراه پوره توت فرنگی، یک انتخاب عالی برای پذیرایی از مهمانان است. تهیه آن بسیار آسان بوده و می توانید آن را از قبل آماده کرده و در یخچال نگه دارید. این چیزکیک خوشمزه، نه تنها در ظاهر جذاب است، بلکه طعم فوقالعاده ای دارد که همه را شگفت زده خواهد کرد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
توت فرنگی | ۵۰۰ گرم |
بیسکوییت ساقه طلایی | ۱ بسته |
موز | 1 عدد |
کره | 100 گرم |
شیر گرم | 20 گرم |
ژله توت فرنگی | ۱ بسته |
پنیر ماسکارپونه | ۱ عدد |
خامه صبحانه | ۱ عدد |
شیر | 1 لیوان |
پودر ژلاتین | ۱ و نیم قاشق غذا خوری |
پودر قند | ۴ قاشق غذاخوری پر (برای شیرینی بیشتر میتوانید مقدار پودر قند را افزایش دهید) |
وانیل | ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیسکوییتها را در غذا ساز خرد کنید. سپس موز، کره ذوب شده و شیر گرم را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این ترکیب را کف قالب کمربندی که قبلا کاغذ روغنی گذاشتهاید، ریخته و خوب فیکس کنید. سپس قالب را برای مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
مقداری از توت فرنگیها را برش زده و دور قالب روی بیسکوییتها بچینید. مقداری از توت فرنگیها را برای تزیین جدا کرده و بقیه را با شکر و کمی آب جوشانده و پوره کنید.
ژلاتین را بن ماری کرده و یک بسته ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش حل کنید. اجازه دهید مواد کمی خنک شوند. سپس در یک مخلوط کن، شیر، پنیر ماسکارپونه، خامه، ژلاتین، شیر ژله، پودر قند، وانیل و پوره توت فرنگی را ریخته و خوب مخلوط کنید.
ترکیب به دست آمده را روی پایه بیسکوییتی ریخته و در یخچال قرار دهید تا چند ساعت استراحت کند و خوب سفت شود. پس از آماده شدن، به آرامی چیزکیک را از قالب جدا کرده و با توت فرنگیهای باقیمانده تزیین کنید. حالا چیزکیک توت فرنگی شما آماده سرو است.