این کالباس خانگی مرغ، با ترکیب گوشت سینه و ران مرغ، تخممرغ، نشاسته و ادویههای معطر تهیه میشود و طعمی دلپذیر و سالم دارد. مواد بهخوبی میکس و در کیسه مخصوص بستهبندی شده و سپس در آب جوش پخته میشود. پس از پخت، کالباس را در آب یخ قرار دهید تا رنگ و بافت مناسبی پیدا کند. این کالباس خانگی تا یک هفته در یخچال و یک ماه در فریزر قابل نگهداری است و طعمی تازه و طبیعی دارد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کالباس مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
گوشت سینه و ران مرغ | ۵۰۰ گرم (اگر از ران استفاده میکنید، حتما دمار را جدا کنید) |
سیر | ۲ حبه |
پودر نشاسته گندم | 30 گرم |
آرد گندم | 30 گرم |
شیر خشک نمکی | 30 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
یخ پوره شده یا آب یخ | 100 گرم |
روغن مایع | 80 گرم |
ادویه شامل فلفل سیاه، آویشن، جوز هندی، پاپریکا، پودر دارچین، هل ساییده، زنجبیل، پودر تخم گشنیز و پودر سیر | ۱۸ گرم (معادل ۲ قاشق چای خوری) |
نمک | ۱۰ گرم (معادل ۱ قاشق چایخوری سرصاف) |
خلال پسته | 1 ق غذا خوری |
قارچ بلانچ شده یا فلفل دلمهای رندهشده (آبگرفته) | 1/2 پیمانه |
گوشت مرغ که از قبل بدون استخوان کردید را به همراه سیر را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا یکدست شود.آرد گندم، پودر نشاسته، نمک، شیر خشک و ادویهها را به مخلوط مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند.
یخ پوره شده یا آب یخ را به مواد اضافه کرده و دوباره میکس کنید. روغن مایع را به تدریج اضافه کرده و میکس کنید تا مخلوطی خمیری و نرم حاصل شود.
ر صورت استفاده از قارچ بلانچ شده یا فلفل دلمهای رندهشده، در این مرحله به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط آماده شده را با قیف یا قاشق داخل کیسههای مخصوص کالباس بریزید. هوای کیسهها را گرفته، دو طرف کیسه را با نخ محکم ببندید.
کیسههای آماده شده را در قابلمهی آب در حال جوش قرار دهید و به مدت ۱.۵ ساعت بپزید. پس از پخت، کیسه ها را فوراً از آب داغ خارج کرده و داخل آب یخ قرار دهید تا شوک سرد به کالباس وارد شود و خوشرنگ باقی بماند. کالباس را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. سپس میتوانید آن را ورقه ورقه کرده و سرو کنید. نوش جان