کاپ کیک زعفرانی یکی از خوش طعم ترین و خوش عطر ترین کاپ کیک ها است که به راحتی قابل تهیه است. از خواص زعفران می توان به کاهش اضطراب، درمان افسردگی، پیشگیری از سرطان، پیشگیری از سرماخوردگی و… اشاره کرد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کاپ کیک زعفرانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 200 گرم |
روغن مایع | 170 گرم |
ماست | 150 گرم |
عسل | 30 گرم |
پودر هل | 1 ق چای خوری |
نمک | 1/8 ق چای خوری |
گلاب | 3 ق سوپ خوری |
وانیل | 1/2 ق چای خوری |
زعفران دم کرده غلیظ | 1 ق سوپ خوری |
آرد | 250 گرم |
نشاسته ذرت | 50 گرم |
بکینگ پودر | 1 ق چای خوری |
ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و به آن شکر را اضافه کنید. وانیل و هل را نیز بیفزایید و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. ماست را همراه روغن اضافه کنید و با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید.
عسل را همراه زعفران دم کرده و گلاب به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. در یک کاسه آرد و نشاسته ذرت را بریزید و به آن نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را طی سه مرحله الک کرده و به مواد مایع اضاقفه کنید. با قاشق مواد را هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود.
به اندازه 2/3 از کپسول های کاپ کیک را با مواد تهیه شده پر کنید و کاپ کیک ها را در فر با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا کاپ کیک ها به خوبی بپزد.