[ad_1]
کاپ کیک پلنگی یکی از کاپ کیک های متنوع و مدرن است که مقداری طرز تهیه آن با کاپ کیک های ساده متفاوت است. در تهیه این کاپ کیک از بکینگ پودر استفاده نمی شود و با این حال این کاپ کیک دارای پف فوق العاده ای است. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کاپ کیک پلنگی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
| تخم مرغ | 3 عدد |
| آبلیموی تازه | مقداری |
| شیر | 45 گرم |
| شکر برای سفیده | 50 گرم |
| شکر برای زرده | 20 گرم |
| روغن | 35 گرم |
| نشاسته | 1 ق سوپ خوری |
| آرد | 85 گرم |
| وانیل | کمی |
| شکلات چیپسی | به میزان لازم |
ابتدا مواد را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند. سپس تخم مرغ ها را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید و در یک ظرف بریزید. شکر و وانیل را نیز به آن اضافه کنید و در ادامه شیر و روغن را نیز بیفزایید. با استفاده از یک همزن دستی مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند.
آرد را الک کرده و کم کم اضافه کنید و با با استفاده از یک قاشق یا لیسک مواد را ترکیب کنید تا به خوبی مخلوط شوند. به سفیده های تخم مرغ شکر و آبلیمو را اضافه کنید و با همزن برقی به قدری هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد. نشاسته ذرت را ال کرده و به مواد اضافه کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا مخلوط شود. در ادامه سفیده ها را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید.
به اندازه 2 قاشق غذا خوری از مواد تهیه شده را در دو ظرف جداگانه بریزید. و پودر کاکائو را الک کرده و به یک کاسه مقدار بیشاری پودر کاکائو اضافه کنید و به دیگری مقدار کمتری اضافه کنید و هم بزنید. حدود 1/3 از کپسول های کاپ کیک را با مواد پر کنید و یک لایه شکلات چیپسی در آن قرار دهید و باقی مواد را روی آن بریزید تا به اندازه 3 میل از کپسول خالی بماند.
ابتدا مواد کم رنگ تر را در قیف قنادی ریخته و به شکل پلنگی روی کاپ کیک بریزید سپس قسمت تیره را نیز به اطراف بریزید تا شکل پلنگی حاصل شود. داخل سینی فر آب جوش بریزید و قالب کاپ کیک ها را در آن قرار داده و آن را رد فر ببا دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا به خبوی بپزد.

[ad_2]
منبع