[ad_1]
کبه برنجی یکی از غذاهای عربی خوشمزه است که شما می توانید وقتی برنج اضافه داشتید یا برنج شما شفته شده بود آن را تهیه کنید و برنج را دور نریزید. از کبه به عنوان یک فینگرفود در جشن های تولد و سایر مهمانی های خود نیز می توانید استفاده کنید و لذت ببرید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کبه برنجی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
| برنج ایرانی | 2 پیمانه |
| سیب زمینی بزرگ | 1 عدد |
| نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
| گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
| پیاز بزرگ | 1 عدد |
| رب گوجه | 1 ق غذا خوری |
| زردچوبه و فلفل و نمک | کمی |
| زرشک | مقداری |
| گشنیز، جعفری و شوید خشک خرد شده | 2 ق غذا خوری |
ابتدا در یک قابلمه برنج های شسته شده را همراه مقدرای آب بریزید و به آن زردچوبه و نمک اضافه کنید. سیب زمینی را نیز پوست کرده و خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی گاز قرار دهید تا مواد بپزد.
پیاز را پوست کرده و خرد کنید سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ کنید تا سبک شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. ادویه های گفته شده را بیفزایید و وقتی مقداری تفت خورد رب را اضافه کنید و بزارید تفت بخورد تا رنگ آن باز شود. زرشک و سبزی های معطر را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط و تفت دهید.
وقتی برنج و سیب زمینی خوب پخت و آبی در آن باقی نماند با استفاده از گوشکوب برقی مواد را خوب له و پوره کنید. از این خمیر تهیه شده مقداری برداشته و در دست خود پهن کنید و از مواد میانی در آن قرار داده و به شکل بیضی آن را جمع کنید. در یک قابلمه روغن بریزید و بزایرد داغ شود سپس کبه ها را در آن سرخ کنید.

[ad_2]
منبع