کرپ سبزیجات یکی از کرپ های سالم و در عین حال خوشمزه است که با استفاده از سبزیجات و مواد آردی تهیه می شود. از این کرپ به عنوان میان وعده یا صبحانه می توانید استفاده کنید. این کرپ برای افراد دارای رژیم ورزشکار و افراد گیاهخوار بسیار مناسب است. کرپ جزو غذاهای فرانسوی محسوب می شود و به نام این کشور به ثبت رسیده است. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کرپ سبزیجات را به شما آمزوش خواهیم داد همراه ما باشید.
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 250 میلی لیتر |
آرد | 200 گرم |
بکینگ پودر | 1/2 ق چای خوری |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
پیازچه | مقداری |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
نمک | به میزان لازم |
تخم مرغ ها را شکسته و در یک کاسه بریزید و به آن نمک و شیر را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند. گوجه فرنگی و پیازچه را نیز با آب بشورید و صبر کنید تا خشک شوند سپس ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
مواد را به خوبی هم زده سپس در یک تابه روغن بریزید و از مواد تهیه شده با ملاقه در تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف آن بپزد و سفت شود سپس آن را برگردانده تا طرف دیگر نیز بپزد.
وقتی کرپ را برگردانید مقداری پنیر پیتزا در وسط کرپ بریزید و وقتی طرف دیگر سرخ شد کرپ را از وسط تا کنید و در ظرف سرو بریزید و میل کنید.