کمپوت سیب بدون شکر یکی از کمپوت های سالم و خوشمزه است که شما می توانید آن را تهیه کنید. همچنین از این کمپوت برای تزیین دسر و بستنی نیز استفاده می شود. از این کمپوت برای زمان هایی که بدن شما ضعیف شده و بیمار است نیز می توانید استفاده کنید. همچنین در تهیه این کمپوت از شکر استفاده نمی شود و برخلاف سایر کمپوت ها بسیار سالم تر است و مواد نگه دارنده ندارد. این کمپوت می تواند برای افرادی که به خوردن میوه های خام حساسیت دارند نیز مفید و میان وعده خوبی باشد. امروز در رستوران یاب طرز تهیه کمپوت سیب بدون شکر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
سیب | به میزان دلخواه |
عسل | 1/2 لیوان |
هل و چوب دارچین | مقداری |
گلاب یا وانیل | به میزان لازم |
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سیب ها را با آب شسته و با چاقو پوست سیب ها را جدا کنید. شکر را به آب جوش اضافه کنید و بزارید چند قل بخورد و شکر در آب حل شود سپس چوب دارچین و هل را به آن اضافه کنید.
سیب های پوست کنده را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا سیب ها بپزد و نرم شود. بعد از چند دقیقه تست کنید ببینید سیب ها پخته شده است یا خیر و اگر پخته شده بود سیب ها را از شهد جدا کرده و در یک ظرف بریزید.
شهد را دوباره روی گاز قرار دهید تا بجوشد و به اندازه 2 لیوان از شهد آن باقی بماند سپس گاز را خاموش کرده و شهد را روی سیب ها بریزید و چند ساعت کمپوت را در یخچال قرار داده سپس سرو و نوش جان کنید.